Carta de despedida de Tomeu Fullana de la UD Alaró

Tomeu Fullana se despide del Alaró

Voldria aprofitar amb aquesta carta per despedir-me de tots els que han format part de la UE Alaró durant aquestes 3 darreres temporades ja que deixaré d’entrenar i de coordinar aquest club i ho faré amb un temporada final molt exitosa per nosaltres, gràcies a tots els directius, entrenadors i jugadors que han format part d’aquesta entitat.

Primer vull donar les gràcies a tota la junta directiva i al seu president, Antonio Jimenez per haver deixat que pogués fer la meva feina i per les hores que hi dediquen per que tot pugui anar endavant.

També vull donar les gràcies a tots els entrenadors i jugadors que amb el seu esforç i feina han fet possible que els resultats siguin els esperats. A tots els que han format part de l’equip de regional preferent, jugadors, 2n entrenador Omar Hernandez, delegat Jaume Deya i fisioterapeuta Sandra Perez.

Llorenç Simonet i els seus jugadors de l’equip juvenil que han aconseguit el campionat de 1a regional juvenil i classificar-se per el campionat de Mallorca i per aquest ascens a juvenils preferent.

Rafel Pizá i els seus jugadors cadets pel segon lloc aconseguit i classificar-se també pel campionat de Mallorca.

Agustin Rivas i els seus jugadors infantils per la seva feina i entrega i aconseguir una molt bona classificació, 4t classificat, i formar un gran grup que donarà molts bons resultats la temporada que ve.

Al nostre equip Alevi A entrenat per Joan Adrover i jo mateix que hem aconseguit el segon lloc al nostre grup i arribar a les semifinals del campionat de Mallorca.

Biel Rojas amb l’Alevi B per fer una gran feina i com els infantils segur que la temporada que ve faran molt bona temporada.

Charlie Verdejo per la feina feta amb el Benjami, ja que toti ser de 1r any han competit a un molt bon nivell i la temporada que ve encara disfrutaran més.

Manolo Bragunde i els prebenjamins que per ser el primer any que competien ho han fet molt bé i han fet un gran grup.

I també no puc deixar a Omar Hernandez, el nostre entrenadors de porters, que gràcies a ell tots els nostres porters han ajudat a sumar amb la seva feina ben feta.

A tots els que donen suport a aquest gran grup moltes gràcies i amunt Alaró.

Tomeu Fullana

Calendario de Noticias
abril 2024
L M X J V S D
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930