CURS ALT RENDIMENT DE KARATE

Espectacular i exitós curs d’alt rendiment de karate el que s’ha viscut aquest cap de setmana a Menorca de la mà dels lluitadors internacionals i campions del món, José Puertas i Cristina Feo. Amb uns 70 participants en aquest clínic muntat pel karateka Dani Pérez i Físics Ciutadella, la feina feta ha estat molt positiva, tal i com ha dit just ha acabat el curs el propi Puertas.

Pel gran campió del món, i un habitual ja al Físics Ciutadella, l’objectiu era «introduïr i mostrar les tècniques que estan més de moda ara a nivell europeu i mundial, donades bàsicament pel canvi de reglamentació a l’hora de puntuar. Es tractava d’ajustar el reglament i la manera d’entrenar», explica Puertas.

Pel tècnic català, «la idea era intentar al màxim modificar aspectes i perfeccionar-los a la vegada. I amb els més infants, fer-ho a través del joc, perquè quan siguin gran ho puguin aplicar».

José Puertas, sempre amb una ample i estreta relació amb el Físics Ciutadella, valora molt positivament aquest trs dies: «Tant jo com la Cristina Feo marxem molt contents d’aquesta nova estada a l’illa. Ha estat molt interessant, i més amb el fet d’haver participat una quinzena d’esportistes de Barcelona, que ha fet que entre ells es coneguessin i entablessin amistats, un fet mol positiu també».

Fotos: grup de grans, grup de petits i en plena lluita.

Calendario de Noticias
junio 2024
L M X J V S D
« May    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930