Presentacio de Nacho Nando i Ripoll

b

quest horabaixa, al Restaurant Caballito de Mar, s’ha procedit a la presentació dels nous jugadors del Club Nando Ramon i Miquel Ripoll, acompanyats del renovat Nacho Martínez. Acte presidit pel president Sr Toni Garau i l’entrenador adjunt del primer equip el Sr Guillem Llaneras.

Ha pres la paraula inicialment el president, donant la benvinguda als jugadors i desitjant-los el millor per a la nova i apassionant temporada, traslladant en tot moment l’afecte que rebran pel Club i, sobretot, de la massa social. Nacho ha intervingut per remarcar també el gran suport rebut l’any anterior de l’afició i la llàstima de no haver pogut entrar a play-off.

Nando ha donat les gràcies per la insistència en la seva contractació i ha assenyalat que l’última vegada que va estar al Club l’equip va ascendir a Segona B. Molt il · lusionat, igual que Miquel Ripoll, en que la nova temporada sigui positiva en tots els aspectes.

Guillem Llaneras ha comentat que la plantilla està tancada al 80% renovant el compromís de dur jugadors balears però que no tots volen venir ni tampoc el Club vol a tots els possibles reforços oferts. La plantilla aquest any es completarà amb altres jugadors amb els perfils necessaris per mantenir un bloc el més competitiu i equilibrat possible, destacant que la intenció és que aquest dilluns que comença la pretemporada la plantilla estigui gairebé definida.

S’ha agraït les facilitats prestades per a l’organització i desenvolupament de l’esdeveniment pel Restaurant Caballito de Mar i, en particular, al Sr Toni Gil. Així mateix, cal també destacar la gran afluència dels mitjans de comunicació per cobrir aquesta presentació. Gràcies a tots.

Calendario de Noticias
mayo 2024
L M X J V S D
« Abr    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031