Prèvia Sant Andreu – Atlètic Balears

Arriba la 5a jornada de lliga del grup III de la Segona B amb el desplaçament del nostre equip al barri de Sant Andreu del Palomar de Barcelona. L’encontre serà el diumenge 21 a les 12h, al Narcís Sala, sota la direcció del col•legiat aragonès Óscar Herrero Arenas.

El rendiment del conjunt andreuenc era una incògnita abans de començar la temporada, sobretot degut als seus problemes econòmics. Passades quatre jornades, els quadribarrats porten una trajectòria envejable, ocupant la quarta posició de la taula, amb dues victòries, un empat i una derrota. Aquesta setmana, a més, sembla que els problemes econòmics es dissipen amb l’arribada a la presidència del brasiler Marcos Martins, representant de l’empresa Strategic Business Development XXI. Així, la nova propietària del club barceloní és Dinorah Santa Ana, ex-muller del jugador del FC Barcelona Dani Alves. Santa Ana controla el 96,3% de les accions. La resta és en mans de Joan Gaspart, expresident del Barça.

D’entre els jugadors de Piti Belmonte més destacats, s’ha de mencionar el porter Morales, el qual afronta ja la seva setena temporada de quadribarrat. La qualitat al mig del camp la posen Xavi Jiménez i Ton Alcover. A més, compten amb quatre brasilers, un dels quals, Jefferson, es perdrà el partit per la doble groga que va veure contra el Badalona. Per altra banda, Belmonte podrà comptar amb el davanter Nuha Marong, que ja ha complit la seva sanció.

Per part de l’Atlètic Balears, l’equip afronta aquest desplaçament amb les baixes confirmades d’Artabe, Fullana i Nando Ramón. A més, són dubte Joan Oller, Álvaro, Mairata i Chando. El Balears ocupa la 17a posició a la taula, amb dos empats i dues derrotes.

L’equip sortirà cap a Barcelona el dissabte a les 19.45 i tornarà el diumenge a les 18.10h.

Calendario de Noticias
mayo 2024
L M X J V S D
« Abr    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031