L’Atlètic Balears no descarta jugar al Nou Camp d’Inca

IMG_6465

L’Atlètic Balears vol fer públic que no ha decidit descartar jugar la pròxima temporada al Nou Camp d’Inca, tal i com ha publicat qualque mitjà en les darreres hores.

 

Des del club es vol agrair públicament la bona predisposició tant per part de la directiva del Constància, com dels representants municipals de l’ajuntament d’Inca, en totes les reunions mantingudes per tal de poder emprar aquest magnífic camp d’estrenada gespa natural a partir de la temporada 2017-18.

 

Com sempre farà l’ATB, estudiarà amb calma, atesos que encara queden mesos perquè finalitzi aquesta temporada, per tal de prendre la millor decisió per al club, el primer equip i el futbol base on 400 joves juguen als 18 equips actuals. El club recalca que jugar a Inca és un tema de molta complexitat que cal estudiar, com la resta d’alternatives possibles, perquè cal conjugar l’interès de la massa social balearica amb l’aspecte esportiu per trobar la millor solució per al futur de l’entitat.

 

 

COMUNICADO DE PRENSA ATB / NUEVO CAMPO DE INCA
 
El Atlético Baleares no descarta jugar en el Nou Camp de Inca
 
El Atlético Baleares quiere hacer público que no ha decidido descartar jugar la próxima temporada en el Nou Camp de Inca, tal y como ha publicado algún medio en las últimas horas.

Desde el club se quiere agradecer públicamente la buena predisposición tanto por parte de la directiva del Constancia, como los representantes municipales del ayuntamiento de Inca, en todas las reuniones mantenidas con el fin de poder emplear este magnífico campo de estrenado césped natural a partir de la temporada 2017-18.

Como siempre hará la ATB, estudiará con calma, dados que todavía quedan meses para que finalice esta temporada, a fin de tomar la mejor decisión para el club, el primer equipo y el fútbol base donde 400 jóvenes juegan los 18 equipos actuales. El club recalca que jugar en Inca es un tema de mucha complejidad que hay que estudiar como el resto de alternativas posibles, porque hay que conjugar el interés de la masa social balearica, con el aspecto deportivo para encontrar la mejor solución para el futuro de la entidad.

Calendario de Noticias
mayo 2024
L M X J V S D
« Abr    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031