BRILLANT PAPER DEL FÍSICS A LA LLIGA NACIONAL DE MÀLAGA

La Lliga Nacional de karate cadet/júnior/sub-21 va viure a Màlaga aquesta setmana una nova demostració de força i millora dels competidors del FÍSICS CIUTADELLA Cris Pons, Manel Bosch, Francesc Sanz i Julen Triay, amb el seu preparador Shuto.
Remarcable la segona posició i per tant medalla de plata de Cris Pons que feia un gran campionat i va perdre 1-0 amb l’esportista que representarà a Espanya al Campionat del Món. El seu company al FÍSICS, Julen Triay va quedar en quarta posició, mostrant també un gran nivell. Perdia el tercer lloc, haguent empatat el combat i imposant-se el seu contrincant per punt d’or amb el suplent del Mundial.

També Manel Bosch i Francesc Sanz completaven una bona lliga a Andalusia. El primer súper motivat i aplastant al seu rival 8-1 però malauradament en el segon enfrontament es va haver de retirar per una lesió al genoll esquerrà. I Sanz superava el primer combat amb autoritat 6-0 però no podia amb el potent rival de segona ronda.