IX Duatló Popular Fira de sa Mel 2017

17-11-12_dullubi

IX Duatló Popular Fira de sa Mel

II Duatló fotogràfica

Per mes información de la II Duatló fotogràfica lletgir el document adjunt.

Inscripcions només per la Duatló Fira de sa Mel, per inscripcions a la challenge pitjar aquí

Reglament de la duatló

Data, hora, lloc i característiques:

 1. El dia 12 de novembre de 2017, a les 10:30 h es donarà la sortida de la IX Duatló Popular Fira de Sa Mel de Llubí. La prova es oberta a qualsevol persona major de 16 anys que accepti el present reglament. Aquesta prova està organitzada per la Penya Blaugrana de Llubí.
 2. La duatló es troba inclosa dins la III Challenge Duatló cross Es Pla, i és puntuable per la seva classificació. Tot el que es refereix a la Challenge (classificacions, categories, etc…), es regirà pel reglament propi de la mateixa.
 3. La duatló tindrà sortida i arribada a la Plaça de l’església de Llubí, i tot el circuit es desenvoluparà dintre del terme municipal de Llubí.
 4. La duatló constarà de les següents proves:
  • Cursa pedestre de 5 km sobre un circuit urbà de aproximadament 1 km sobre el que es faran 5 voltes.
  • Cursa de BTT de 13 km sobre circuit mixt asfalt-terra de aproximadament 4,350 km sobre el que es faran 3 voltes.
  • Cursa pedestre de 3 km sobre un circuit urbà de aproximadament 1 km sobre el que es faran 3 voltes.

Categories i premis:

 1. Les categories de participació seran les següents:
  • Individual Absoluta femení: dones majors de 16 anys
  • Individual Absoluta masculí: homes majors de 16 anys
  • Individual M-40 femení : dones entre 40 i 49 anys ambdós inclosos.
  • Individual M-40 masculí: homes entre 40 i 49 anys ambdós inclosos.
  • Individual M-50 femení: dones a partir de 50 anys.
  • Individual M-50 masculí: homes a partir de 50 anys.
  • Combinat femení: equip compost per 2 dones majors de 16 anys, una de les quals durà a terme la cursa pedestre i l’altre durà a terme la cursa BTT.
  • Combinat masculí: equip compost per 2 homes majors de 16 anys, un dels quals durà a terme la cursa pedestre i l’altre durà a terme la cursa BTT.
  • Combinat mixt: equip compost per 1 dona i 1 home, majors de 16 anys; un dels membres durà a terme la cursa pedestre i l’altre durà a terme la cursa BTT.
 1. L’organització podrà demanar el DNI a qualsevol participant per verificar la seva edat i identitat.
 2. Els premis per categoria seran els següents:
  • Lot de productes d’alimentació a:
   • 3 primers absoluta femenina i masculina.
   • 3 primers M-40 i M-50 masculina.
   • Primera M-40 i M-50 femenina.
   • 3 primers combinat femení.
   • 3 primers combinat masculí.
   • 3 primers combinat mixte.
   • Primera local femenina.
   • Primer local masculí.
   • Primer equip local femení.
   • Primer equip local masculí.
   • Primer equip local mixte.

S’entendrà com a classificat local aquell participant amb residència legal a Llubí. En el cas dels equips, els 2 membres de l’equip han de ser residents legals a Llubí.

Els trofeus no seran acumulables entre categories.

  • Premi especial de 200 € al participant de  categoria individual masculina i femenina que aconsegueixi batre el record de la prova, actualment fixat en 56:53 a categoria masculina i 1:01:57 a categoria femenina .
  • Regal per a tots els participants, que inclou roba commemorativa i altres elements.

Cronometratge i control esportiu de la prova:

 1. El cronometratge de la prova es farà mitjançant el sistema de xip (elitechip). El dorsal i el xip es recolliran a la zona de sortida el mateix dia de la prova fins a trenta minuts abans del començament. No es podrà participar sense xip. El dorsal haurà de ser visible durant tota la prova. A cada participant o equip, se’ls entregaran dos dorsals: un anirà fixat a la bicicleta i l’altre es portarà a sobre durant la cursa pedestre. El xip és únic per participant o equip.

Es imprescindible retornar els xips en lloguer per la duatló un cop s’ha finalitzat la prova. El no retorn del xip, implicarà la desqualificació automàtica del participant o equip.

 1. La prova serà controlada per l’organització i jutges federatius de la FETRIB. Repartits per tot el circuit hi haurà controladors dels participants. L’organització podrà desqualificar a qualsevol participant que cometi irregularitats o que tengui un comportament antiesportiu.

Seguretat:

 1. La seguretat del circuit serà controlada per la policia local i agrupació de protecció civil de Llubí, així com pels membres de la pròpia organització.
 2. Es disposarà de metge de carrera i de 2 ambulàncies d’emergència per a l’assistència dels participants.
 3. Serà obligatori portar casc de seguretat per a la prova de bicicleta BTT. Sense casc no es podrà prendre part a la sortida de la prova.
 4. Es disposarà d’una pòlissa d’assegurança de responsabilitat civil per a les incidències que poguessin succeir durant la prova. No serà responsabilitat de l’organització les incidències provocades per malalties o patologies prèvies, negligència, comportament imprudent o durant els desplaçaments previs o posteriors de la duatló.
 5. La prova serà homologada per la Federació de Triatló i per tant, l’assegurança d’accident cobrirà a tots els participants amb fitxa federativa vàlida. Els participants sense fitxa federativa hauran de contractar l’assegurança obligatòria d’accidents. No es podrà participar sense l’assegurança obligatòria.

Avituallament:

 1. A la zona de meta es disposarà d’avituallament, tant a la finalització de la prova com durant la mateixa pels participants que estiguin competint.

Vestidors i dutxes:

 1. Es podrà fer ús dels vestidors i dutxes ubicats en el Poliesportiu Municipal de Llubí (a 500m de la Plaça de l’Esglèsia), abans i un cop acabada la cursa.

Inscripcions:

 1. Les inscripcions tendran el següent preu:
  • Categoria individual: 14€ + 3€ per lloguer de xip.
  • Categoria combinada: 24€ + 3€ per lloguer de xip.
  • Participants  no  federats  FETRIB:  5€ assegurança obligatòria d’accidents.
 2. Les inscripcions es podran fer a www.elitechip.net fins el divendres 10 de novembre. Únicament els esportistes amb fitxa federativa en vigor, també podran fer la inscripció a zona de sortida fins 1 hora abans  del  començament  de  la  duatló  (tancament  rigorós  de  la inscripció  a  les  9:30h;  no  s’acceptaran  inscripcions  a  partir d’aquesta hora).
 1. Per motius de seguretat i de logística de la prova, es fixa  un nombre màxim de participants. S’acceptarà la participació màxima de fins a 175 inscripcions, entre categoria individual i per equips (màxim 50 equips). Es tancarà la inscripció a partir d’aquest número de participants.
 2. Els esportistes menors d’edat de 16 i 17 anys que vulguin realitzar la inscripció, hauran de fer entrega del document d’autorització per part de pare/mare o tutors legals. L’autorització haurà d’esser entregada en el moment de retirada de dorsal. Sense l’autorització, no es podrà participar.
 3. La inscripció  a la prova implica l’acceptació per part dels participants del present reglament i la renúncia a la reclamació contra els organitzadors, col.laboradors, patrocinadors i els seus respectius representants legals, derivats dels danys que es poguessin derivar de la seva participació a la duatló.
 4. En tot el no contemplat en el present reglament, l’organització i àrbitres de la FETRIB, tendran la facultat decidir.
Calendario de Noticias
octubre 2019
L M X J V S D
« Sep    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031