Archivo diario: 24 mayo, 2020

Recuerdos. www.fiestadeportiva.com

Recuerdos. www.fiestadeportiva.com

DOS MESOS DESPRÉS, DILLUNS LES SECCIONS DE VELA I PIRAGÜISME D’ES NÀUTIC TORNEN AL MOLL DE LA TRONA

Ha arribat l’hora, sempre que el temps i el vent ho permetin. Al Club Nàutic Ciutadella, la seva junta directiva que presideix Rafel Torrent, ha estat treballant de valent i fent un atent seguiment totes aquestes llargues setmanes respecte de les informacions oficials, les recomanacions i les obligacions en relació a l’afectació del COVID-19, doncs la salut i el benestar dels seus socis, esportistes i empleats és una prioritat. Demà dilluns però som dia 25 de maig, el que vol dir que a Menorca, tal i com va confirmar el govern, entram en Fase 2 i per tant, des de demà mateix el CN Ciutadella podrà donar hora per els que vulguin navegar en les seccions de vela lleugera i piragüisme que lideren Toni Mascaró i José Luis Moles. Un retorn a l’activitat esportiva en el Moll de la Trona amb tot el protocol del Consejo Superior de Deportes (CSD) i les màximes mesures de seguretat i higiene, tant per els esportistes, com per tècnics i empleats del CNC.
Des de la junta directiva van tenir clar ja de tot d’una que «no s’ha volgut córrer pe fer les coses bé.
No es tracte de córrer o no; s’ha de fer una passa darrera l’altre per fer camí». Després de dos mesos d’inactivitat esportiva a la mar, «sí, hi ha moltes ganes entre els nostres esportistes de vela i piragüisme i esperem que prest puguem tornar a la normalitat» de dos esports que, en molts casos, es realitzen de manera individual i sempre a l’aire lliure.

Toni Sánchez será el entrenador del Ferriolense de tercera

Una vez finalizada la temporada de forma oficial, queremos anunciar la promoción al primer equipo de Toni Sánchez, tras dos temporadas con muy buenos resultados en nuestro juvenil, coge las riendas de nuestro Tercera División.

Mucha suerte Toni!

CD Ferriolense

Recuerdos. www.fiestadeportiva.com

Recuerdos.

Recuerdos.

Recuerdos.

Recuerdos.

Recuerdos.

Calendario de Noticias