Primera victòria local de la temporada

Era el dia i s’ha aconseguit. Avu l’ATB ha guanyat el primer partit de la temporada com a local, contra el Formentera. Horacio Melgarejo tenia les baixes de Manu Farrando i Fullana per sanció, a més dels lesionats Xisco, Rodri, Carl i Oliva, a més de la baixa per rescissió d’Álvaro Sánchez aquesta setmana. Completaren la llista els juvenils José Tomás, Luis Ramis i Oncala. A l’11 titular tornaven Vallori, Villapalos i Marcel, respecte del partit de la setmana passada a Vila-real. L’ATB començà el partit molt intens. Alberto Villapalos complí en la funció de pivot defensiu i pràcticament totes les jugades de perill a la primera part vengueren per la banda dreta, amb Marcel al mig del camp profund i generant contraatacs. De fet, al minut 9 Marcel fa una gran centrada i Hugo Díaz remata de cap però atura Chechu, avui titular en detriment del capità Marcos Contreras, atura. Al minut 14 arribaria la jugada clau del partit. Falta directa per a un esquerrà com Biel Guasp però finalment, a prop seu, Kike López, es qui llença amb la dreta i marca de lliure directe. L’alegria de Son Malferit era immensa en aquell moment. Dos minuts després bona volea de Villapalos fora amb cama esquerra. Canario tendria una ocasió al minut 19 amb un xut amb l’esquerra a les mans de Chechu. Canario i Hugo Díaz debutaven davant la seva afició i tots dos demostraren determinació, intensitat i molt de criteri. Hugo lluità cada pilota i Canario combinà en tot moment, sent molt elèctric en cada jugada. La primera part estaria totalment dominada per l’ATB, fins i tot el tècnic visitant, Tito García Sanjuan, tècnic del Formentera, reconeixeria en roda de premsa després que el seu equip ‘regalaria la primera mitat’. La penúltima ocasió del primer temps estaria en el cap de Villapalos al primer pal fora per poc en una treta de córner. I ja al 44 l’ATB va merèixer el 2-0 en una gran jugada primer d’Hugo Díaz i després de Marcel que Chechu atura en una doble i meritòria intervenció. A la represa el Formentera sortiria amb ganes, controlant la pilota i tenint el domini. Fruit d’un bon contraatac, el debutant Kotnik té la millor ocasió visitant però es toparia amb Aulestia, que fa una gran intervenció. Al minut 60 Vallori fa un bon remat de cap fora en una treta de falta lateral. Vallori i la resta de la defensa es mostrarien molt seriosos tot el partit. Al minut 71 es veuria la millor jugada del partit. Biel Guasp fa un eslàlom personal, puja tota la banda superant contraris i la passada de la mort la desaprofita Marcel tot i fer un bon xut. La pilota fregaria el pal. Hauria estat la sentència. El Formentera s’estirà i Nando ho provaria alt amb cada cama als minuts 73 i 78 des de la frontal de l’àrea sense èxit. Al final del partit, 1-0 i primera victòria local de la temporada. Durant el partit es vengueren 100 entrades per al derbi i ara mateix 600 balearicos ja tenen la seva entrada pel partit de Son Moix. Encara en queden 300.   Fitxa tècnica.  Atlètic Balears: 1. Aulestia, 2. José Ruiz, 3.Vallori , 4. Sergio Sánchez, 5. Biel Guasp 6. Villapalos,  7. Malik, 8. Kike López © (92’ 18. Julio Delgado),  9. Hugo Díaz, 10. Canario (81’ 15. Borja) i 11. Marcel (89’ 17. Nacho Heras).     Formentera: 1. Chechu, 2. Crespo, 3. Agus (84’ 16. Álvaro), 4. Rosa, 5. Samu ©, 6. Kiko, 7. Bruno, 8. Nando, 9. Kotnik (64’ 12. Gabri), 10. Garmendia (79’ 15. Maikel) i 11. Riera.  Gols: 1-0 Kike minut 14.  Àrbitre:  Albert Avalós (comitè català). Va amonestar als locals: Villapalos. Va amonestar als visitants: Agus, Samu i Bruno. Incidències Partit corresponent a la jornada 21 a Son Malferit. 1.800 espectadors. Horacio Melgarejo: “Era el que tot esperàvem. L’equip va fer una gran primera part, la segona va ser més emocional que física, per cuidar el resultat a favor. Bona feina per aconseguir la victòria. També tenguérem ocasions per ampliar el marcador. No podia ser que els futbolistes amb l’actitud que tenen no guanyessin un partit. A partir d’avui es va veure un equip de lleons i ha de ser així a partir d’avui. És fonamental no encaixar, Hugo i Canario han estat els primers defensors a més de la bona feina darrera. Jo volia guanyar per l’equip i per la gent, som empleat del club. Estic feliç per l’afició i per la propietat que m’ha donat l’oportunitat. No me preocupa el que faci el Mallorca perquè bastant feina tenc jo, tenim una setmana per preparar el derbi. M’emocion perquè sent el futbol així. Quan se guanya tot sembla més fàcil. Els aficionats que facin festa però no ens podem tornar bojos perquè seguim en aquella zona complicada. L’afició que disfruti i noltros a fer feina per sortir. Fins al tancament del mercat pot caure un reforç més i si venen per millor, benvingut sigui”.  Kike López: “Ens feia molta falta, ells són un bon equip, estan en la classificació còmodes i han tret punts, han fet un bon paper a la Copa, sabíem que no seria fàcil. La victòria ens dóna aire i moral. La falta em vaig veure amb ganes, amb responsabilitat i va anar dins. Després de tants de partits sense guanyar, teníem ansietat. Era important posar-nos davant i és el meu primer gol de la temporada. Crec que hem controlat bé el joc del Formentera, hem tengut qualque contra. Els tres punts ens donen la vida. El Mallorca és favorit, per això van primers i han firmat aquesta primera volta sense perdre. Anirem amb humilitat a competir i si podem guanyarem. Cada partit per noltros és una final per sortir d’allà baix com abans millor. Ens ve ara un bou molt dur com el Mallorca i l’hem de torejar”.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

COMUNICADO DE PRENSA / CRÓNICA ATB-FORMENTERA

Primera victoria local de la temporada

CRÓNICA

Era el día y se ha conseguido. Hoy el ATB ha ganado el primer partido de la temporada como local, contra el Formentera. Horacio Melgarejo tenía las bajas de Manu Farrando y Fullana por sanción, además de los lesionados Xisco, Rodri, Carl y Oliva, además de la baja por rescisión de Álvaro Sánchez esta semana. Completaron la lista los juveniles José Tomás, Luis Ramis y Oncala. Al 11 titular volvían Vallori, Villapalos y Marcel, respecto del partido de la semana pasada en Villarreal.

El ATB empezó el partido muy intenso. Alberto Villapalos cumplió en la función de pivote defensivo y prácticamente todas las jugadas de peligro en la primera parte vinieron por la banda derecha, con Marcel el centro del campo profundo y generando contragolpes. De hecho, en el minuto 9 Marcel hace un gran centro y Hugo Díaz cabecea pero para Chechu, hoy titular en detrimento del capitán Marcos Contreras, detiene. En el minuto 14 llegaría la jugada clave del partido. Falta directa para un zurdo como Biel Guasp pero finalmente, cerca de él, Kike López, es quien tira con la derecha y marca de libre directo. La alegría de Son Malferit era inmensa en ese momento. Dos minutos después buena volea de Villapalos fuera con pierna izquierda.

Canario tendría una ocasión en el minuto 19 con un zurdazo a las manos de Chechu. Canario y Hugo Díaz debutaban ante su afición y ambos demostraron determinación, intensidad y mucho criterio. Hugo luchó cada balón y Canario combinó en todo momento, siendo muy eléctrico en cada jugada. La primera parte estaría totalmente dominada por el ATB, incluso el técnico visitante, Tito García Sanjuan, técnico del Formentera, reconocería en rueda de prensa después de que su equipo ‘regalaría la primera mitad’. La penúltima ocasión del primer tiempo estaría en la cabeza de Villapalos al primer palo fuera por poco en un saque de esquina. Y ya en el 44, el ATB mereció el 2-0 en una gran jugada primero de Hugo Díaz y después de Marcel, que Chechu para en una doble y meritoria intervención.

 

En la reanudación el Formentera saldría con ganas, controlando el balón y teniendo el dominio. Fruto de un buen contraataque, el debutante Kotnik tiene la mejor ocasión visitante pero se toparía con Aulestia, que hace una gran intervención. En el minuto 60 Vallori hace un buen remate de cabeza fuera en un saque de falta lateral. Vallori y el resto de la defensa se mostrarían muy serios todo el partido. En el minuto 71 se vería la mejor jugada del partido. Biel Guasp hace un eslalon personal, sube toda la banda superando contrarios y el pase de la muerte la desaprovecha Marcel pesar de hacer un buen disparo. El balón rozaría el poste. Hubiera sido la sentencia. El Formentera se estiró y Nando lo probaría alto con cada pierna los minutos 73 y 78 desde la frontal del área sin éxito. Al final del partido, 1-0 y primera victoria local de la temporada. Durante el partido se vendieron 100 entradas para el derbi y ahora mismo 600 balearicos ya tienen su entrada para el partido de Son Moix. Todavía quedan 300.

Ficha técnica.

Atlético Baleares: 1. Aulestia, 2. José Ruiz, 3.Vallori, 4. Sergio Sánchez, 5. Biel Guasp 6. Villapalos, 7. Malik, 8. Kike López © (92 ’18. Julio Delgado), 9. Hugo Díaz, 10. Canario (81 ’15. Borja) y 11. Marcel (89′ 17. Nacho Heras).

Formentera: 1. Chechu, 2. Crespo, 3. Agus (84 ’16. Álvaro), 4. Rosa, 5. Samu ©, 6. Kiko, 7. Bruno, 8. Nando, 9. Kotnik (64′ 12. Gabri), 10. Garmendia (79 ’15. Maikel) y 11. Riera.

Goles:

1-0 Kike minuto 14.

Árbitro: Albert Avalos (comité catalán).

Amonestó a los locales: Villapalos.

Amonestó a los visitantes: Agus, Samu y Bruno.

Incidencias

Partido correspondiente a la jornada 21 en Son Malferit. 1.800 espectadores.

Horacio Melgarejo: “Era lo que todo esperábamos. El equipo hizo una gran primera parte, la segunda fue más emocional que física, para cuidar el resultado a favor. Buen trabajo para conseguir la victoria. También tuvimos ocasiones para ampliar el marcador. No podía ser que los futbolistas con la actitud que tienen no ganaran un partido. A partir de hoy se vio un equipo de leones y debe ser así a partir de hoy. Es fundamental no encajar, Hugo y Canario han sido los primeros defensores además del buen trabajo detrás. Yo quería ganar por el equipo y por la gente, soy empleado del club. Estoy feliz por la afición y por la propiedad, que me ha dado la oportunidad. No me preocupa lo que haga el Mallorca porque bastante trabajo tengo yo, tenemos una semana para preparar el derbi. Me emociona porque siento el fútbol así. Cuando se gana todo parece más fácil. Los aficionados que hagan fiesta pero no nos podemos volver locos porque seguimos en esa zona complicada. La afición que disfrute y nosotros a trabajar para salir. Hasta el cierre del mercado puede caer un refuerzo más y si venden por mejor, bienvenido sea”.

Kike López: “Nos hacía mucha falta, ellos son un buen equipo, están en la clasificación cómodos y han sacado puntos, han hecho un buen papel en la Copa, sabíamos que no sería fácil. La victoria nos da aire y moral. La falta me vi con ganas, con responsabilidad y fue dentro. Después de tantos partidos sin ganar, teníamos ansiedad. Era importante ponernos delante y es mi primer gol de la temporada. Creo que hemos controlado bien el juego del Formentera, hemos tenido alguna contra. Los tres puntos nos dan la vida. El Mallorca es favorito, por eso van primeros y han firmado esta primera vuelta sin perder. Iremos con humildad a competir y si podemos ganar. Cada partido para nosotros es una final para salir de ahí abajo cuanto antes. Nos viene ahora un toro muy duro como el Mallorca y debemos torear”.

Calendario de Noticias
mayo 2019
L M X J V S D
« Abr    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031