Fin de Temporada del Sant Jordi

Nit d’emocions, nit d’acomiadaments. I és que 3 anys donen per molt. A més quan aquests anys han estat plens d’èxits; incloent-hi un ascens a Primera Regional Preferent (on mai en la història havíem estat) i una promoció a 3a Divisió, sense oblidar un Trofeu Zamora (😜) per en Tòfol, jugadors sempre col·locats en l’equip de la jornada, etc.

I que puc dir d’aquells que vaig venir a entrenar? Els “meus” porterets: Tòfol, Toni (Antoine Éclair), Gost i Raul Genovart Pina. Amb ells puc dir que he apres dues vegades i que han tengut un comportament com a esportistes i persones més que exemplar, per no dir excepcional.

A tots sense exepcions, fins sempre i molta sort pels que pengeu les botes, els que quedeu i els que proveu fortuna a altres llocs.

Per la meva part vos assegur que no oblidaré mai aquests meravellosos anys que hem passat junts. Moltes GRÀCIES de tot Cor per fer-me passar-ho tan bé amb el futbol AMATEUR. Però sobretot per l’AMISTAT que sempre meu demostrat, des del primer dels porters fins al darrer jugador, el cos tècnic amb Gabi Llull al cap devant i qui va ser qui em va ficar en aquest meravellós embolic, en Miguel Angel Benitez Garcia alias «Pingu», En Sebastià Serra Fullana, en Jose Luis Navarro Vich, en Martí Quetglas per la seva inestimable ajuda logística amb tot i per tot, l’incombustible Andreu Huguet, en Juan Llaneras Díaz alias «Galka», es nostre estimat «Presi» en Jaume Gelabert, na Miguelina Pedro Barcampodefutbol i tantes altres persones a qui segur tenc que agrair tantes coses.

Per acabar no puc oblidar-me de la Afició. Una afició que ha sabut passejar per tot arreu aquest sentiment de poble que sempre els ha guiat; donant un exemple de saber estar, esportivitat i un compromís amb l’equip tal que m’han fet sentir un autèntic Professional.

I és que cada cop que pens amb aquests tres darrers anys creieu-me quan vos dic que se me posa “la gallina de piel» com diria el meu estimat i admirat mític Johan Cruyff

Per Molts d’Anys a Tots i Visca l’equip de Sant Jordi Poble, el nostre CD Sant Jordi.

Calendario de Noticias
mayo 2024
L M X J V S D
« Abr    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031