Prometedor inici de temporada a Palma del CN Ciutadella

Destacat paper dels regatistes de Làser i Optimist del Club Nàutic Ciutadella en el tradicional Gran Dia de la Vela celebrat a s’Arenal de Palma de Mallorca. Una fita en la que enguany el CN Ciutadella hi ha participat amb una xifra rècord de més de 20 esportistes.
En Làser es van trobar a Mallorca els millors regatistes de les Illes Balears, acabant Es Nàutic amb un bon pronòstic pel pròxim Campionat de Balears. Jordi Torres i David Ponsetí van acabar en les bones posicions 4 i 5 a la general el que pronostica que almenys el CNC pot tenir dos representants dins l’equip balear. L’altra ciutadellenc que va demostrar estar prop dels cinc millors va ser José Maria de Sintas, que va quedar quart 4 a una competició que fan per eliminitòries el primer dia.
En Optimist, al regatista del CN Ciutadella Borja Torres li va mancar un poc de fortuna i va tenir dos desqualificats que el van relegar a competir al Grup Plata però es va agafar la revenja, fent tot primers de Plata. Toni Mesquida va arreplegar trofeu de cinquè lloc de la seva categoria mentre que el seu company del Moll de la Trona Frances Sosa era el millor de Menorca dins la general.
Pel col·lectiu del CN Ciutadella que prepara el veterà Antoni Mascaró la del Gran Dia de la Vela ha estat una regata entrenament per despertar de l’aturada de l’estiu. Ara començaran campionat Làser de Balears el dia 5 de setembre a Palma de Mallorca i les classificatòries d’Optimist per entrar en el Grup Or, que comencen a Fornells dia 15 del mes que ve. Per Mascaró, a s’Arenal, «tots s’han superat», diu orgullós.

Calendario de Noticias
marzo 2024
L M X J V S D
« Feb    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031