Exit del programa POSAM VALORS A L’ESPORT a la badia de Ciutadella

Amb el títol POSAM VALORS A L’ESPORT, en el seu dia es va presentar  aquest programa, que quedava constituït per tres línies bàsiques  d’actuació centrades amb reduir i erradicar els omportaments violents  o contraris al ‘fair play’. Amb aquest objectiu principal, s’han  desenvolupat diverses línies d’actuació, segons el públic o usuari a  qui van dirigides aquestes accions: esportistes, famílies dels  esportistes i teixit social de les Illes Balears.
I amb aquest programa del Govern Balear en mà, a través del Consell  Insular de Menorca, el Club Nàutic Ciutadella, amb la direcció  esportiva del tècnic, Toni Mascaró, va celebrar la Regata Optimist per  Equips, de tota Menorca. Tot i que el vent no va acompanyar del tot i  de 28 proves programadas en tres hores només se’n van poder fer la  meitat, “objectiu complert”, asseguraven des d’Es Nàutic; tots els  infants van participar i compartir diferents edats i diferents clubs,  tots mesclats entre ells”.

En aquesta regata es van muntar 8 equips, que anaven per colors, amb  ferretines de cada color en les embarcacions. I van ser 8×4 components  per equip, amb un total de 32 participants a la badia de Ciutadella.  El sistema de competició, tots junts, competint un equip contra un  altra (match race). Una jornada dins el programa POSAM VALORS A L’ESPORT que va servir
perquè els entrenadors fessin pinya i junts anassin corregint les  infraccions en temps real, al mateix moment. Al final, guanyaria  l’equip Negre, el que més victòries va sumar de cada duel, tot i que  açò era el menys important. “El que comptava era veure com els més  veterans ajuden, enssenyen i tenen paciència amb els més petits i  novells”.

Calendario de Noticias
septiembre 2019
L M X J V S D
« Ago    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30