El Chica Txeca guanya la quarta prova de la Lliga Anual de Creuers d’Es Nàutic

Diumenge passat el Chica Txeca de Toni Pons es va fer de manera  meritòria amb la quarta prova de la Lliga Anual 2019 de regates de  creuers del Club Nàutic Ciutadella, que es va dur a terme amb un  recorregut costaner cap al Sud de 15 milles i una balisa situada  enfront de la platja de Son Saura.
El vent estava establert en un NE de 15 i 20 nusos, pel que la sortida  es va donar amb rumb a una balisa de desmarcatge, a una distància de  mitja milla.
Cinc creuers es van citar en la línia de sortida, motivat que algunes  embarcacions estan en manteniment, i ja des de la sortida es va viure  un ‘MatchRace’ entre els tres vaixells més grans, virant la primera  balisa pràcticament junts. D’aquí es van dirigir a Cap d’Artruix, amb  vent en portant, el que va fer aquest tram molt ràpid, destacant  S’aviMiki, que va virar, primer seguit del Chica Txeca i Wanderlust.
Després una dura cenyida fins a Son Saura, amb ratxes de vent  acostant-se als 30 nusos, S’aviMiki aconseguia mantenir el seu  avantatge virant primer, aconseguint velocitats espectaculars fins a
Cap d’Artruix, tram que S’aviMiki augmentava avantatge amb els seus  seguidors. Una vegada virat, un altre tram de cenyida, fins a la línia  d’arribada situada a l’entrada del Port de Ciutadella, arribant primer  aquest creuer de Miguel Pons, seguit de Chica Txeca de Toni Pons i  Wanderlust de Josep Pons, que van protagonitzar una arribada amb  nombroses virades i marcatges gairebé de ‘fotofinish’; quart seria el  Marball de David Cleofé i en cinquè, S’Embui, de Miguel Marquès.
Finalment, la distància que va aconseguir S’aviMiki sobre els seus  seguidors, una vegada aplicat el Ràting, no li va servir per a guanyar  la prova i el vencedor va ser Chica Txeca, que el va superar en temps  compensat per 38 segons. Segon seria S’aviMiki i tercer el Wanderlust.Al retorn i en el local del Club Nàutic Ciutadella, «tots els  comentaris anaven en el sentit del fantàstic dia de regata, amb unes  condicions espectaculars de vent, sol i mar».

Calendario de Noticias
marzo 2024
L M X J V S D
« Feb    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031