Jordi Torres i David Ponsetí (CN Ciutadella), a per totes a la Copa d’Espanya Làser 4.7 de Cádiz

El Club Náutico Elcano, a Cádiz, acull aquest cap de setmana la Copa  d’Espanya de Làser 4.7, sota l’organització de l’ajuntament andalús, a  través de l’Institut Municipal d’Esports, en col·laboració amb la  RFEV, la Federació Andalusa de Vela i l’Associació Espanyola de la  Classe Internacional Làser (AECIL). Una prova en la que hi prendran  part els dos regatistes del Club Nàutic Ciutadella, Jordi Torres i  David Ponsetí.
Des de divendres i fins diumenge es donen cita en la capital gaditana  un total de 139 regatistas procedents de la pràctica totalitat de  territorials espanyoles, a més d’una important representació de la  flota amfitriona arribada des de les diferents províncies andaluses.
Amb un total de nou proves previstes per l’organització, la cita es  resoldrà en tres dies, en els què tant Torres com Ponsetí es trobaran  un nivell molt alt.
El mateix Toni Mascaró, entrenador del CN Ciutadella dels dos  regatistes, conta que els seus dos alumnes són a Cádiz “aspirant a  tot, però també pot passar de tot, ja que en aquesta Copa ja no hi ha  ningú coix”, diu entre bromes. Mascaró veu a Torres i Ponsetí “molt  animats i en un molt bon moment. Estan súper”, conscientes però de les  dificultats d’una Copa d’Espanya.

Calendario de Noticias
septiembre 2019
L M X J V S D
« Ago    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30