FÍSICS DEMOSTRA EL SEU BON ESTAT DE FORMA EN EL INSULAR DE KARATE

El passat diumenge, en poliesportiu Municipal de Maó, es va disputar en Campionat de Menorca de Karate en el que el club Shotokan Ciutadella integrat en el Gimnàs Físics, va demostrar el bon estat de forma dels seus competidors fent-se amb 17 ors,  plates i 10 bronzes, repartit entre les categories de Para-karate, aleví, infantil, juvenil, cadet, júnior i sènior, i en les dues modalitats de kata (tècnica) i Kúmite (combat).

Per els de Físics aquesta ha sigut la darrera competició abans de l’estiu, tot i que en el centre de ponent tenen en l’agenda d’activitats previst participar en diferents cursos, Campus… al llarg dels mesos que estan sense competició i així afrontar la propera  temporada en les millors condicions.

Des de Físics i els seus entrenadors Pere Calafat, Toni Fernández i Shuto Triay, volem donar les gràcies a tots els karatekes tan competidors com practicants no competidors per la confiança diposada en tot l’equip i l’entitat, i comunicar-lis que ja estem afrontant i preparant el nou curs, ple de d’activitat i bon ambient.

Calendario de Noticias
julio 2019
L M X J V S D
« Jun    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031