EL ATB INICIA MAÑANA LA PRETEMPORADA A LAS 18:00 HORAS EN SON MALFERIT

El ATB arranca la pretemporada 

Disputará en las próximas semanas amistosos contra el San Sebastián de los Reyes, Cartagena y Shaba Alhali de Dubai en el stage de Pinatar Arena

El nuevo proyecto ATB 2019/20 arranca mañana en Son Malferit a las 18:00 horas. Allí están citados los jugadores con contrato vigente como Marcos de la Espada, Miquel Amengual y Alberto Villapalos, los recién renovados Manu Herrera, José Peris, Guiem Vallori, Marc Rovirola y Alberto ‘Canario’, además de los nuevos fichajes Borja San Emeterio, Luca Ferrone, Checa, Gorka Iturraspe, Aurtenetxe (llegará el miércoles tras un largo viaje desde Australia), David Haro, Jorge Ortiz y Arturo.

Además, el jugador que el año pasado jugó en el filial Santanyí, Tomás Gallardo, junto a Sergi Vecina, David Oncala y Campins también del filial de Tercera División, además de Nando Expósito del juvenil A.

El ATB entrenará mañana y el martes hará sesión doble (mañana en el Golf de Son Antelm y por la tarde en el campo). Entrenará toda la semana, tendrá libre el viernes y el sábado partirá a Murcia, a Pinatar Arena, como ya hiciera el año pasado para llevar a cabo el stage de preparación durante 10 días, hasta el martes 6 de agosto. Durante esta semana se llevarán a cabo las presentaciones de los tres nuevos fichajes: Jorge Ortiz, Gorka Iturraspe y Jon Aurtenetxe.

Allí disputará 3 amistosos contra dos equipos de su categoría, San Sebastián de los Reyes (de su grupo I) y Cartagena y contra el Shaba Alhali de Dubai. Regresará a Mallorca y tendrá un doble encuentro el 14 y 17 de agosto frente al Poblense, primero en Sa Pobla y posteriormente en casa para la presentación y disputa del Trofeo Nicolás Brondo. No se descarta que haya algún partido amistoso más. 

COMUNICAT DE PREMSA/ PROPIETAT

 

Ingo Volckmann: «Els jugadors donaran tot des de diumenge i  salvarem la categoria«


Volckmann assegura que continuarà al club 4 o 5 anys i acabarà l’Estadi passi el que passi a final de temporada

El president de l’Atlètic Balears i màxim accionista del club, Ingo Volckmann, ha comparegut avui migdia a Son Malferit davant els mitjans de comunicació per analitzar la situació actual de l’equip i el seu futur en l’ATB.

Ingo Volckmann: «Tots sabem que és un any dolent, el primer que no està content som jo. Tenim una bona plantilla i cercarem a final de temporada els culpables, pens que la té Patrick Messow, els jugadors, també jo tinc alguna part … però com dic també som tots aquests els culpables de l’èxit esportiu de l’any passat on vàrem jugar play-off «.


PROJECTE A LLARG TERMINI

«Em fa mal veure com estam, he donat la meva passió i els meu diners però em quedaré aquí perquè crec en el projecte a llarg termini. Per això reformam l’Estadi Balear, per jugar a 2a B i lluitar la temporada pròxima per promocionar a 2ª A, aquesta era la meva idea. Jo hi seré mínim 4 o 5 anys més, m’agrada i tenc un projecte a llarg termini. En els primers anys en què duc al club hem crescut, hem pujat en xarxes socials, a nivell esportiu, recuperam el camp. Alguna cosa ha fallat aquest any, algun fitxatge dolent és veritat però sobretot que a partir de la cinquena jornada hem perdut 5 jugadors molt importants moltes jornades per lesió, 5 dels nostres titulars, de les nostres ‘estrelles’: Xisco, Rodri, Julio Delgado, Kike o Uche no han estat disponibles molt de temps. Si el Barça o Madrid perden 5 titulars fallarien molt, nosaltres som un club petit. Buscarem al final de temporada, sabent que és un conjunt d’errades i un conjunt de culpables”.

 

La meva sensació el darrer diumenge a Badalona és dolenta, els partits de Sabadell i Elx molt bona, van lluitar. Ahir vaig parlar amb cada jugador un a un, cap vol baixar, no baixaran els braços i lluitaran a mort des de ja. No feim comptes de punts, hem de guanyar molts partits i farem tot per no baixar.

L’Estadi Balear està ben guapo, a l’agost estarà gairebé acabat (faltarà el gimnàs), hi haurà tribuna, vestuaris… tenc ganes de veure-ho acabat i que l’equip jugui en camp gran i si tornam a casa els resultats vindran«.


JUGADORS

«Confio en l’equip, tenim un bon equip tot i les moltes coses que aquest any han fallat. Confio en ells. Als jugadors els fa molt de mal també, però senten un bloqueig, ho proven tot i no surt. No crec que només vulguin cobrar, m’han demostrat que volen tirar això endavant.


Som un club petit, no som el Barça o Madrid, és la primera vegada que portem 7 temporades seguides a 2aB i no volem baixar. Aquest any sóc el primer que està decebut
«.

PATRICK MESSOW

«La meva primera temporada vàrem arribar i vàrem salvar l’equip, la segona vàrem guanyar la Copa Federació, la tercera gairebé vàrem pujar a 2a A, a una passa de la tercera ronda… qui té culpa de tot això? Patrick Messow. Aquest any també és culpable, com jo i els jugadors, en les bones i en les dolentes. Els jugadors donaran tot des de diumenge i salvarem la categoria. Ningú vol jugar a la 3ª divisió, jo tampoc. Intocable ningú és, ni jo tampoc però l’any que ve compt amb Patrick Messow. Els fitxatges que ha dut Patrick no són dolents, el culpable no és ell, som molts«.

GERARD OLIVA

«Possiblement no hauríem d’haver deiexat sortir a Gerard Oliva però si ell no volia jugar més aquí i què fas? Potser ho podríem haver deixat a la grada però mai se sap. Hi havia la possibilitat de fitxar Nuha del Saguntí, vam oferir 30.000 euros i el club no el va deixar venir perquè tenien diners del fitxatge del Mallorca dies abans, Fran Gámez«.

ARMANDO DE LA MORENA

«No ha funcionat com pensàvem. La gent deia «només ha entrenat juvenils», a Alemanya, al Hoheinfeim ha funcionat i el Bayern segueix aquest jove entrenador. Hi ha hagut lesions importants com Xisco, que va marcar l’any passat 13 gols. Armando em va dir “vull sortir, els meus números no són bons”. Armando té moltes idees de futbol però li faltava la personalitat per transmetre als futbolistes, de vegades no cal explicar i discutir tot i dir això és el que cal fer«.

Calendario de Noticias
noviembre 2021
L M X J V S D
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930