LUCAS TOBAJAS PLATA EN LA LLIGA NACIONAL DE KARATE

L’expedició del de karate Shotokan Ciutadella de Físics, torna d’Àvila amb una medalla de plata de la ma de Lucas Tobajas, qui després de superar a tots els seus rivals va caure en la final per un ajustat 1-0 en contra davant un oponent de gran nivell. Així hi tot s’assegura la plaça per la Gran Final del mes de desembre a Valdepeñas, a on tan sols hi participen els vuit millors classificats de cada categoria.

La resta d’expedició varen realitzar un excel·lent campionat però sense tanta fortuna, ja que no van poder superar les eliminatòries però fent un treball molt digne en un campionat en el que hi participaven 1200 karatekes vinguts de tots els indrets de l’estat. La més petita del grup era Erika Capó qui va aconseguir un resultat positiu de 4-0 en el seu primer enfrontament, però no va poder superar el seu segon enfrontament així com tampoc el combat de repesca. Molt similar el cas de  Marc Jaume qui va ser molt superior al seu contrincant al que es va imposar per un contundent 5-1, però no va poder continuar les eliminatoris al perdre davant un rival molt potent que el guanyà per la mínima. L’altre lluitador masculí del Físics Mateu Ruesca va realitzar un primer combat molt ben enfocat estratègicament però també molt difícil degut al bon nivell tècnic del seu oponent per lo que no va poder seguir en la competició. La resta de fèmines del club de ponent Noemí Hidalgo i Queralt Capó varen tenir una difícil i complicada lliguilla, així hi tot la primera va saltar al tatami amb molta decisió i plantejant els seus dos combats de forma segura però sense opció al enfrentar-se a dues karatekes molt potents. I per últim Queralt Capó qui es va imposar-se en els dos primers combats però no va poder accedir a quarts al caure en el seu tercer enfrontament per lo que es quedava sense poder seguir en les eliminatòries.

Des del club de ponent Físics, els seus entrenadors Pere Calafat i Shuto Triay, estan molt satisfets de la feina feta a Àvila i comenten que pujar en un podi en una lliga nacional no és gens fàcil, per lo que tornen satisfets per els resultats però sempre amb l’ambició de que podíem aconseguir algun metall més.

Calendario de Noticias
abril 2024
L M X J V S D
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930