Jordi Torres i els germans Ponsetí es citen a les Copes d’Espanya i Olympic Week de Torrevieja

La ciutat de Torrevieja es converteix aquests pròxims dies en la capital espanyola de la vela, ja que allà es durà a terme la Comunitat Valenciana Olympic Week i les Copes d’Espanya de les classes Làser Stàndard i Radial. I entre els millors del país hi seran tres regatistes del Club Nàutic Ciutadella, amb bandera de les Illes Balears: Pere Ponsetí en Stàndard i en Radial, Jordi Torres i  David Ponsetí.
L’Olympic Week es tracta d’un campionat de classes olímpiques que es fa cada any en aigües valencianes i aquest any el fan coincidir amb la Copa d’Espanya Stàndard i Radial, fent per tant dos campionats en un.
Quant al paper que puguin tenis els tres representants del CN Ciutadella, a destacar el retorn a la competició del major dels Ponsetí, Pere, qui si tot va bé, aspira a estar dins els tres primers. Per la seva part,Jordi Torres, ja en Radial, podria lluitar per el Top-10 i finalment, David Ponsetí, el menor de la tripleta del CNC, va a Torrevieja a fer un bon paper, ja què és la categoria superior a la seva i hi va com a entrenament per preparar el seu Campionat d’Espanya de Làser 4.7 (seva categoria) que viurà aquest mes de febrer mateix.
Calendario de Noticias
junio 2024
L M X J V S D
« May    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930