ES NÀUTIC INTENSIFICA EL SEU ENTRENAMENT PELS AUTONÒMICS, AMB CINC REGATISTES CLASSIFICATS

Final d’any frenètic com sempre el que els espera a la flota de vela lleugera del Club Nàutic Ciutadella. En la classe Optimist ja s’han acabat les classificatòries insulars i s’ha decidit el preciat grup Or que té el privilegi de passar al Campionat de Balears. I en seran finalment cinc regatistes del CN Ciutadella, a més de tres del CN Villacarlos i altres tres del CM Mahón. Del CNC estaran entre els millors de les Illes Balears en Optimist: Bernat Pons, Toni Mesquida ( número 1 de Menorca), Maria Gornès i Clara Mendoza. I com a millor de Menorca sub 11 va Sasha Pons. Ells seran els que aniran al CN Arenal de Palma de Mallorca aquest pròxim dia 27 a competir primer a la Copa Federació, primer Autonòmic i classificatori per el Nacional.

Abans però, aquest cap de setmana que encetem, hi ha entrenament Làser 4.7, que ja intensifiquen entrenaments per el Campionat de Balears, classificatori per els Nacionals també, en el RCNP alma. Ara els Làser 4.7 del CN Ciutadella fan dissabtes i diumenges de valent, per l’Autonòmic dels dies 6 i 8 de desembre en principi i pendents de si es podrà fer o no el Nacional, per la pandèmia de la covid-19. De moment, els regatistes CNC, més ambiciosos que mai, tiren endavant.
FOTOS: TONI MESQUIDA I CLARA MENDOZA
Calendario de Noticias
abril 2021
L M X J V S D
« Mar    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930