SANT VALENTÍ REGALA EL RETORN DELS CREUERS D’ES NÀUTIC A LA COMPETICIÓ, AMB VICTÒRIA CONTUNDENT DEL WANDERLUST A LA ‘WINTER SERIES 2021’

Els creuers del Club Nàutic Ciutadella tornen a competir. Després de més de dos mesos entre mal temps, temporals i restriccions per la pandèmia de la covid-19, aquest diumenge per fi la flota CNC va poder realitzar una regata de creuers de la ‘Winter Sèries’, organitzada per el CN Ciutadella i patrocinada per SIROCO. Una primera prova oficial dins aquest 2021 que va ser dominada per el Wanderlust de Josep Pons (CNC).

La badia de Ciutadella estava preciosa diumenge, fent honors al dia de Sant Valentí, amb la mar completament plana i bufant un vent del NE, amb intensitat entre 15-18 nusos. Perfecte per a navegar els cinc creuers que es van citar a la sortida, amb un recorregut de 16 milles. La prova va consistir en sortir de davant el port de Ciutadella, per a dirigir-se a virar una balisa situada davant la platja de Son Saura.
I ja des de la sortida es destacava el Wanderlust de Josep Pons, sense cap contrincant capaç de seguir-lo i fent tot el recorregut en solitari i entrant amb més de mitja hora sobre el segon classificat. A la primera virada del far d’Artruix el Marball el seguia, seguit de prop per S’AviMiki i l’Atria. Des d’aquí i fins la boia, una dura batalla, amb ones i vent de puntes de més de 20 nusos. Una dura pugna entre els tres creuers, virant primer l’Atria, seguit per S’AviMiki i Marball. Popa fins a virar novament al far però aquí, un problema amb el ‘Spi’ enrotllat en el ‘Stay’, S’AviMiki es veia superat virant el far en quarta posició i ja mantenint-se les posicions, en una polida prova.
A destacar la bona regata del Carpe Diem, que malgrat fer tot el recorregut en última posició, aconseguia un temps molt bo en la classificació compensada. Al final, triomf de Wanderlust de Josep Pons, segon Carpe Diem de Joan Mercadal i tercer, S’AviMiki, de Miguel Pons.