LA PETROLERA, PROVA DE 100 MILLES EN SOLITARI, PRIMERA PROVA DE FOC DE FELIP MOLL (ES NÀUTIC) CARA A LA MINI TRANSAT 2021 DE L’ATLÀNTIC

El regatista del Club Nàutic Ciutadella, Felip Moll, pensa ja les 24 hores del dia amb el gran objectiu de la seva vida, la Mini-Transat 2021, la regata d’altura que es celebra cada dos anys amb 90 navegants i que tenen un sol repte; creuar l’Atlàntic en solitari, en un veler de 6,50 metres, sense assistència i sense contacte amb terra. Sense anar més enfora aquest passat cap de setmana el regatista de bandera CNC s’ha dedicat a fer manteniment a la seva embarcació ‘mini’ Allevà. «Estic fent unes petites feines que falten a l’embarcació i també entrenant a la Base Mini, cada 15 dies», conta Felip Moll, qui insisteix en què el principal és «la preparació de la Mini Transat, en quant a logística, pla de regates, compres de cartes nàutiques, recanvis per Allevà, inscripcions a regates d’aquesta temporada, etc», explica per Es Nàutic, Felip Moll. A la vegada també el regatista ‘mini’ està realitzant un curs de meteorologia amb Gabi Pérez, a més de proves d’esforç. «Hi ha una feinada, ja què, a més del principal, què és la preparació, també estic cercant espònsors, perquè els costos són enormes. Estic picant portes a veure si puc tenir ajudes».

Un Felip Moll que de manera paralel·la va tancant el seu ‘planning’ de temporada al Mediterrani, com a proves de foc ja per la Mini Transat 2021 de finals d’any. I el seu primer compromís arriba amb la prova de La Petrolera, de 100 milles en solitari, que realitzarà Moll el pròxim mes de març. Després vindrà la Regata Base Mini, de 400 milles en doble (abril).

En quant a la planificació ja a l’Atlàntic:
– Trofeu Marie-Agnes Peron, 220 milles en solitari (Juny)
– Mini Fastnet, 600 milles en doble (Juny)
– Minigascone, 580 milles en solitari (agost)

Calendario de Noticias
abril 2021
L M X J V S D
« Mar    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930