LA VELA TORNA A CIUTADELLA AMB MÉS FORÇA QUE MAI AMB ELS TROFEUS SANT ANTONI I SEBASTIÀ GORDI

TONI MASCARÓ: “ELS REGATISTES MOSTREN MOLTA IL·LUSIÓ PER COMPETIR DE NOU I PODEM COMPLIR AMB EL PROTOCOL COVID”
Diun que la il·lusió mou muntanyes. I en aquestes estan en el Club Nàutic Ciutadella. L’entitat presidida per Rafel Torrent, en boca del seu director tècnic de la vela lleugera, ha anunciat que el món de la vela dels més petits torna a Ciutadella, després d’unes llargues setmanes d’aturada obligada per la delicada situació de la pandèmia de la covid-19 a l’illa, durant setmanes a Fase-4.
Aquest cap de setmana dels dies 27 i 28 de febrer les aigües de Ponent aculliran la celebració per fi del Trofeu Sant Antoni 2021 de les classes Optimist, ILCA 4 i ILCA 6; trofeu que es va haver d’ajornar per el coronavirus. I el cap de setmana següent dels dies 6 i 7 de març, també de la mà del CN Ciutadella, es durà a terme un altre dels clàssics de la vela menorquina, el Trofeu Comodor Sebastià Gordi 2021. Els dos trofeus, com sempre, organitzats per Es Nàutic, junt amb la Federació Balear de Vela i el Consell Insular de Menorca, dins el Programa Esport per l’Edat Escolar.
Toni Mascaró, màxim responsable de la vela lleugera del CNC, reconeix que les ganes de tornar a competir dels seus esportistes han pesat i molt. “Estaven desesperats per tornar a començar pobrets i ens demostraven molta il·lusió. Per açò hem decidit ja reemprendre les competicions, tenint clar des del CN Ciutadella que podem complir amb el protocol per la covid-19” diu l’entrenador. En principi aquest cap de setmana en el Trofeu Sant Antoni ja hi prendran part tots els clubs de l’illa, que junt amb el Consell, “hem fet un esforç important perquè la tornada a la competició sigui una realitat”.
Aquests Sant Antoni i Comodor Sebastià Gordi seran ja “com a preparació per els pròxims campionats autonòmics als que haurem de fer front Es Nàutic i la resta de clubes” explica Mascaró. Dos esdeveniments que estrenaran a Menorca l’anomenada Oficina Virtual, amb el que es cerca que tota la comunicació sigui ‘on line’, a la fi d’evitar grups de molta gent junta. Des del CN Ciutadella es veuen convençuts que, “amb tot el seny i responsabilitat per la situació encara present de la covid-19, és el moment de tornar a la competició, fent les coses bé”.

 

Calendario de Noticias
febrero 2021
L M X J V S D
« Ene    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728