BRILLANTS RESULTATS DELS MÉS PETITS D’ES NÀUTIC A LA COPA BALEAR DE PROMOCIÓ 2021 D’ALCÚDIA, MALGRAT EL MAL TEMPS VISCUT EN EL LLAC ESPERANÇA

Dia molt dur i de molt de vent el que han hagut de patir aquest dissabte al Llac Esperança d’Alcúdia el nombrós grup de palistes del Club Nàutic Ciutadella que va participar en la Copa Balear de Promoció 2021, que també eren Finals dels Jocs Escolars 2021, en Infantil i Cadet. Amb el temps que no va acompanyar gens als fillets i filletes del CNC, els resultats aconseguits per el CN Ciutadella han estat realment brillants, proba de la pedrera que s’està gestant en el Moll de la Trona.

Destacables les primeres posicions aconseguides per Olívia Sans, Miquel Llompart i Berta Sans, els tres del CN Ciutadella, en les categories de Iniciació Dama, Aleví Home B i Aleví Dona B, respectivament, mostrant-se els tres brillants i amb una vcitòria molt merescuda i treballada, per les males condicions a Alcúdia. També a Iniciació Dama, Camila Arroyo ha estat tercera, mentre que a Iniciació Home, Lluís Pons entrava en segona posició, seguint amb el bon paper del CNC al Llac Esperança. En Aleví Home A, Albert Riera, va haver de protagonitzar la remontada de la jornada escolar, després que se li enganxassin algues al timó. Riera va saber reaccionar i acabar amb una digne tercera posició. També notables els papers de Haize Quevedo (Infantil Home A) i d’Enoc Marquès (Benjamí Home A), com a millors del club en la seva categoria a Alcúdia.
De la mateixa manera, els K-2 d’Es Nàutic han complert i amb escreix a Mallorca. El tàndem mixt format per Berta Sans-Miquel Llompart, es proclamava vencedor balear en Aleví Home, en una gran carrera; i els seus companys de club, Albert Riera-Joan Vinent, en la seva primera experiència, debutaven de manera il·lusionant, amb una tercera posició final. També en K-2 Benjamí Home, Lluís Pons-Eric Florit acabaven en la sisena posició, just una plaça per davant els seus companys d’entrenaments, Cedric Barro-Enoc Marquès.
Per José Luis Moles, director tècnic CNC de piragüisme, «els nostres palistes s’han portat molt bé, han estat molt valents i els seus resultats en general han estat realment impresionants. Estem realment contents de com ha anat, tot i les condicions complicades per el mal temps», destaca. Ja en clau individual Moles va voler destacar a Berta Sans, «ja que ella encara és aleví de primer any, o sigui B, i ha competit amb els homes, amb tots els alevins A (homes i dones), i ha estat tercera absoluta. I a 2-3 minuts de la segona de la seva categoria».
Calendario de Noticias
mayo 2024
L M X J V S D
« Abr    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031