FELIP MOLL (CN CIUTADELLA) I N’ALLEVÀ AFRONTEN LA PRIMERA PROVA DEL 2021 A L’ATLÀNTIC AMB LA ‘MAP’ I ENCAREN LA RECTA FINAL PER EL GRAN SOMNI DE LA MINI TRANSAT 2021

Després d’un any 2020 en el què es van cancel·lar moltes carreres i regates en alta mar, mica en mica torna la normalitat i des d’aquest dijous el regatista del Club Nàutic Ciutadella, Felip Moll, de la classe ‘Mini’, participarà en solitari en la prestigiosa regata Marie Agnes Peron 2021 (MAP 2021), en un recorregut per la Bretanya Francesa un poc escurçat per poc vent, passant per l’emblemàtic Pointe de Raz, les Illes Glenan, Groix i Raz du Sein.

Afronta aquests dies Felip Moll (CN Ciutadella) i la seva embarcació Allevà una competició curta però en la què, com ell mateix destalla, hi entren molts de factors, com les corrents fortes i molts obstacles.
Moll està entre les més de 70 embarcacions que prenen part en aquesta competició que es celebra en la mar de Iroise i en el sud de Bretanya i la previsió és arribar el dissabte de matinada a terra. En aquesta Marie Agnes Peron 2021 la majoria de participants seran ‘minis’, com el de Moll (CNC), de dissenys moderns, amb la proa rodona, pogo3 i demés. «Però el fet de contar aquests dies amb poc vent farà que els dissenys més antics tal vegada podem no quedar molt enrere», bromeja Moll.
El regatista d’Es Nàutic afronta aquesta reconeguda regata, carrera molt tècnica i tàctica, pendent de veure com respon el seu ‘mini’ Allevà en la seva primera regata atlàntica del 2021; una prova
relativament curta que fa que es disputi a ritme d’esprínter.
Felip Moll, abans de partir, va estar-se gairebé un mes a Ciutadella fent reparacions i polint alguns detalls a la seva embarcació. Va canviar tot el cablejat a aeronàutic, guanyant amb conductivitat i més protegit ara del medi ambient i sobre tot pesa manco; pintar tota la banyera amb anti lliscant; sistemes per caçar la vela de proa (carro 3D); va canviar els timons per uns de nous i pintar tot el baix també.
I després va realitzar les darreres 100 milles en el Mediterrani, la setmana passada, acompanyat per Aina Bauzà, des de Barcelona. Una vegada Moll acabi la MAP 2021 es dirigirà cap a la Mini Fasnet 2021 del 13 de juny, en el sud d’Irlanda i en un enclavament mític. Prova a dos amb el mallorquí Antoni Enseñat, de 600 milles amb uns 50 participants. I d’aquí a la Mini Transat 2021, el somni del regatista CNC.
Calendario de Noticias
noviembre 2021
L M X J V S D
« Oct    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930