L’ARRIBADA D’UN FORT FRONT EN AIGÜES DE GALÍCIA OBLIGA A LA MINI TRANSAT I A FELIP MOLL (ES NÀUTIC) A ATURAR 48H

MOLL, A FINISTERRE, A LA FAMÍLIA: «ESTIC AMB MOLTA MORAL, EM VAN ATACAR LES ORQUES I ESCOLTAVA ELS CRUIXITS»

Aturada obligada i imprevista del regatista del Club Nàutic Ciutadella, Felip Moll, en la Mini Transat 2021. El divendres capvespre l’organització va obligar als participants a cercar terra amb urgència, ja què en aigües de Galícia arribava un front de temporal i plujes molt important i perillós. Per açò el regatista CNC i el seu Allevà van amarrar prop de Finisterre, esperant i confiant que el temporal remeti, com es preveu, i aquest diumenge matí puguin reemprendre el camí d’aquesta primera etapa de la Mini Transat 2021, una de les més dures del món.
A un hotel de Finisterre i a cobro devers 48 hores, Moll, amb un telèfon mòbil que li van deixar uns coneguts, va poder contactar amb la seva família, a Ciutadella i explicar que tot va bé. Segons la família de Felip Moll el regatista se sent «molt bé, molt animat i amb molta força i moral per a seguir. Amb ganes de més ja».
Com a anècdota, explicava Moll que finalment sí, una de les seves pors, les orques per Galícia, es va complir. «Se les va trobar i el van atacar, ferint els timons de l’Allevà i amollant-li una barra. Al final, com a mesura de seguretat, en Felip va aplegar veles, va apagar llums i es va amagar dins el creuer, esperant que el deixassin en pau, com així van fer. Ell escoltava els cruixits quan l’atacaven» conta la família, més tranquil·la després de poder xerrar inesperadament amb ell.
Pensa que pots seguir el seu dia a dia a les xarxes socials de FACEBOOK i INSTAGRAM: @felipmoll.
Calendario de Noticias
abril 2024
L M X J V S D
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930