DAVID PONSETÍ (ES NÀUTIC) ES COL·LOCA SEGON DE LA CLASSIFICACIÓ GENERAL EN EL CAMPIONAT DE BALEARS ILCA 6 QUE ACABA AQUEST DIUMENGE EN AIGÜES DE CIUTADELLA

Amb molt bon vent amb una intensitat mitja de 15 a 10 nusos del nord, molt de fred i la mar amb ona petita. D’aquesta manera es va obrir aquest dissabte a Ciutadella el Campionat de Balears Ilca 6 que organitza aquest cap de setmana el Club Nàutic Ciutadella, junt amb la Federació Balear de Vela. Molt bones condicions per navegar i molt complicat perquè el vent fred provoca continus canvis de intensitat i direcció, el que suposa que agafes o no el moment o moments bons. Havia quasi 60 inscrits en aquest Balear 2022 Ilca 6 però entre abandonaments, retirats i la covid-19 hi va haver unes quantes baixes, malgrat que igualment l’espectacle estava garantit.
Celebrada la primera de les dues jornades ja va primera classificada absoluta la mallorquina Aina Bauzà, del CV Puerto d’Andratx, disputades aquest dissabte fins a tres proves en aigües de Ciutadella. En clau menorquina, l’amfitrió del CN Ciutadella, David Ponsetí, ha arrancat el Campionat de Balears amb la pressió de no arriscar per millorar el seu rànquing i aquest dissabte  ho ha fet molt molt bé i va el segon classificat de la general i primer masculí; per tant, de moment i a manca de les proves de diumenge seria campió balear en homes, només per darrera la primera absoluta, Aina Bauzà, que és a Ciutadella sense pressió de classificatòries i pot arriscar, a més de la seva gran experiència i nivell. Polit cara a cara entre la mallorquina i el ciutadellenc de moment en l’Autonòmic.
De la resta d’equip del CN Ciutadella, Borja Torres està fent un bon campionat però dissabte va protagonitzar una mala sortida i li van posar una penalització que el rellevaria a la posició 33 absoluta i el 12 de sub 19 masculí.
També María Correa, del CM Mahón, està en les primeres posicions sub 19 i en femení, com a més destacats de Menorca.
Per avui diumenge, darrer dia de campionat a Ciutadella, les previsions són bastant precàries per a competir, esperant-se poc vent.
Calendario de Noticias
abril 2024
L M X J V S D
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930