Tatiana Ferreira, directiva de la FFIB, reconeguda per lluitar per la igualtat

Tatiana Ferreria, directiva y responsable de protocol de la FFIB, ha estat doblement reconeguda per la seva defensa i foment de la igualtat amb ‘Futbol para la Igualdad’

La directiva de la FFIB y encarregada de protocol, Tatiana Ferreria, ha estat recentment reconeguda per la seva gran tasca a través de ‘Fútbol para la Igualdad’ de la defensa i promoció de la igualtat entre dones i homes, tant en l’esport, com en la nostra societat. Ferreira és l’actual presidenta de l’associació Fútbol para la Iguladad, una entitat que fa arribar els valors de l’esport, la igualtat i la lluita contra la violència masclista als més joves.

L’Institut Balear de la Dona li va fer entrega una distinció per la seva gran tasca en favor de la igualtat al Teatre Principal d’Inca. La consellera de Presidència i Igualtat del Govern, Mercedes Garrido, li va lliurar en presència de la directora de l’IBdona, Maria Duran, la consellera d’Afers Socials, Fina Santiago i el batle d’Inca, Virgilio Moreno. Per a Garrido, «Tatiana és una persona que amb la seva feina ens fan ser a l’avantguarda i servei de mirall per saber tot el camí que queda per fer«.

D’altra banda, també l’Ajuntament de Sóller ha fet un reconeixement a Tatiana Ferreira amb motiu de la seva feina per fomentar la igualtat.

Avui Tatiana Ferreria ha compartit els reconeixements amb el president de la FFIB, Miquel Bestard a la seu de la FFIB a Palma.

https://www.ffib.es/Fed/

Calendario de Noticias
mayo 2024
L M X J V S D
« Abr    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031