Preferente Regional Alquería 1 & 2 Rtvº La Victoria

Preferente Regional // EL Rctv la victoria Suma tres puntos valiosos //

Més de dos mesos després, l’Alqueria tornava jugar a sa Teulera, una vegada implantada la nova gespa en el camp. A la primera part els locals no aprofitaren el vent a favor i la jugada de més perill fou un xut de Merka ben dirigit interceptat per un defensa. El gol visitant va ser producte d’un bon contraatac per l’esquerra ben definit per David. El porter Soto evità el segon gol amb bones aturades a xuts de Pedri, jugador que marcava el segon gol poc pocs minuts després de la reanudació amb un xut vora el pal que el mateix Soto desviava insuficientment. Tres accions més de Pedri, dues desbaratades pel porter Soto i una altra xutant desviat, impediren incrementar el marcador, mentre que l’Alqueria ho provà amb un xut de Merka aturat per Isma. Quan els verd-i-blancs jugaven amb només 9 homes per dues expulsions, Juanfran marcava amb l’esquerra l’1-2 definitiu de fot xut vora el pal.