Els ex presidents del CE Constància es reuneixen en un dinar amb la comissió del centenari

A CONTIUACIÓ INDICAM LES PERSONES QUE SURTEN A LA SEGÜENT FOTO DE GRUP: Andreu Quetglas, Jordi Guirado, Miquel Solé, Andreu Sacarés, Virgili Moreno, Rafel Palou, Andreu Gili i Gabriel Burguera.

Diferents membres de la comissió del centenari com Virgili Moreno (batle d’Inca), Andreu Quetglas, Miquel Sole, Miquel Àngel Cortés, Ramón Lorente o Rafel Palou (president del club) s’han reunit amb diferents ex presidents del Club Esportiu Constància en un dinar al restaurant s’Àngel d’Inca.

La comissió del centenari del club ha volgut reconèixer la tasca i compromís que van tenir amb el Constància els diferents presidents que ha tingut l’entitat. L’actual president del club, Rafel Palou ha declarat que “s’ha volgut fer un reconeixement especial als presidents que ha tengut el CE Constància. Per la seva dedicació al club, per haver format part activa de la història del CE Constància i per la seva gran estima cap en aquest club”.

Al dinar hi van ser presents els ex presidents Jordi Guirado, Andreu Sacarés, Andreu Gili i Gabriel Burguera. No hi van poder acudir Jordi Cerdá, Àngel García, Toni Martorell i Toni Ramis. La comissió del centenari va fer entrega d’una petita placa commemorativa pel centenari del club als ex presidents.

 

Calendario de Noticias
abril 2024
L M X J V S D
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930