PERE PONSETÍ, DELS MILLORS REGATISTES SORTINTS D’ES NÀUTIC, FA UNA PETITA ATURADA COMPETITIVA PER CARREGAR PILES I PLANTEJAR-SE EL FUTUR A LA VELA «A LÀSER NO CREC QUE HI TORNI PER ARA, A UNA ALTRA CLASSE NO SÉ. ARA JA NO GAUDIA NAVEGANT COM ABANS»

Amant de la vela i dels esports nàutics des que era un fillet i provinent d’una família cent per cent de la mar, per el regatista internacional del Club Nàutic Ciutadella Pere Ponsetí, evidentment, hi ha també altres prioritats a la vida a part de la vela, com en són els seus estudis mateixos a Palma de Mallorca. Per açò aquest 2022 un dels millors esportistes que han sortit del CN Ciutadella aquesta darrera dècada ha decidit aturar i principalment dedicar-se a estudiar a la UIB. Un curs acadèmic intens i per el que ben es mereix un descans aquest estiu.

Una temporada en la què pràcticament el major dels dos Ponsetí no ha competit ni gairebé entrenat amb el Làser. Malgrat que a dia d’avui Pere Ponsetí té molt clar que no deixarà així de cop i de manera gratuïta de gaudir de la seva gran passió tot i què
aquest any l’ha dedicat a estudiar totalment, esportivament se li ha obert un punt i a part al regatista CNC. La darrera competició de Làser en la que va participar va ser a la ciutat catalana de Palamós, a la prestigiosa Christmas Race, el passat mes de desembre, en la que va ser Top10 i fregant el podi. Des de llavors Pere Ponsetí no s’ha tornat a pujar en el seu Làser.
En un moment de la vida en el què els estudis són prioritaris i amb incerteses en el cap sobre què vol quant a la vela el representant a Nacionals, Europeus i Mundials d’Es Nàutic és molt clar sobre el seu futur més proper: «Per ara no tenc cap intenció de tornar a la competició en Làser. Simplement estic gaudint ara de seguir fent treball físic».
Pere Ponsetí es troba de relax total després d’un hivern de molts de colzes a la UIB i d’exigir-se i molt físicament i hores d’ara la vela no és una de les prioritats dins del seu cap. Fins al punt de xerrar ben clar sobre les opcions de tornar a la competició: «A Làser no crec que torni per ara. Una altra embarcació encara no ho sé, depèn de les oportunitats que vagin sortint però per ara res».
El regatista CNC no tanca ni molt manco un possible retorn a la mar i explica els motius de la seva meditada decisió: «Ja no gaudia de navegar com ho feia abans i si continuava només podia anar a pitjor. Així que vaig decidir apartar-me de la competició i fer un petit canvi de vida».
Calendario de Noticias
junio 2024
L M X J V S D
« May    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930