TRET DE SORTIDA DE FELIP MOLL I EL GÍNJOL DES DEL GARRAF, AMB PREVISIÓ DE TEMPESTES, RÀFEGUES MOLT FORTES I MÀNIGUES DE LLAMPS

Fins a 33 embarcacions de la classe Mini participen des de divendres a la regata Mare Nostrum 2022, entre ells, el regatista i comodor del Club Nàutic Ciutadella Felip Moll. La flota té un marcat caràcter internacional amb més de la meitat de participants francesos, però també hi havia esportistes argentins, italians i alemanys en la línia de sortida. Divendres partia del Club Nàutic Garraf la XXXI Mare Nostrum i el Gínjol de Felip Moll (CN Ciutadella) entre els participants. Després de partir del port català, els participants d’aquesta prova d’altura havien de donar en principi la volta a les Illes Balears per a tornar al punt de partida.

Tal i com informen les xarxes socials de Felip Moll, la regata ja ha començat i des del principi amb molta emoció. Els diferents estudis meteorològics fet mostren una situació difícil amb tempestes i ràfegues fortes, amb mànigues de llamps inclosos. Açò ha provocat que el divendres es decidís un canvi de recorregut, anant a Formentera i directes al Garraf.
Felip Moll (CN Ciutadella) participa tenint molt clars els seus reptes, què principalment passen per agafar confiança i conèixer fins al més mínim detall del Gínjol, a més de xalar d’aquesta polida experiència amb el seu company José Linares, de Mallorca.
Podeu anar seguint la regata i evolucions de Felip Moll i el Gínjol a través de les xarxes socials de Felip Moll i d’Es Nàutic.
Calendario de Noticias
abril 2024
L M X J V S D
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930