DAVID PONSETÍ (ES NÀUTIC) S’ESTRENA DE MANERA BRILLANT EN LA CLASSE OLÍMPICA D’ILCA7 I ES PROCLAMA NOU CAMPIÓ DE BALEARS; TONI MESQUIDA (CNC), SUBCAMPIÓ EN ILCA4 D’HOMES

Cap de setmana molt fructífer per els interessos del Club Nàutic Ciutadella a Portocolom, a Mallorca. David Ponsetí es va proclamar diumenge nou campió de Balears de la classe olímpica Ilca 7, en el que era el seu debut oficial en aquesta nova classe; per la seva banda, Toni Mesquida acabaria subcampió de Balears en Ilca 4 masculí.
A més, també del CN Ciutadella, Bernat Soler i Maria Gornès van fer molt bones proves al nivell de la resta de l’equip CNC; llàstima que els baixés a la classificació una penalització a cada un, ja que haurien estat en els llocs capdavanters. També exitosa participació de Clara Mendoza a Mallorca.
L’excés de vent va impedir la disputa de la tercera i darrera jornada del Trofeu President de les classes Ilca 4 i 7, organitzat pel Club Nàutic Portocolom amb la presència de 95 regatistes de totes les Balears i cinc del CN Ciutadella. La competició va constar de quatre mangues per a les classes Ilca 4 masculí i femení i cinc per a Ilca 7, on es va poder aplicar un descart. Els vencedors absoluts van ser, entre ells, David Ponsetí (Club Nàutic Ciutadella) en Ilca 7. Ponsetí es va adjudicar el Campionat de Balears en la seva estrena en la classe olímpica Ilca 7. Un triomf fins a un cert punt una mica inesperat com ell mateix va admetre. “Ha estat la meva primera experiència i he guanyat, així que estic molt content. En qualsevol cas, enguany continuaré navegant en Ilca 6 i compaginant-ho amb el 7”, va explicar el regatista de Ciutadella.
Calendario de Noticias
abril 2024
L M X J V S D
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930