SAULO JUANICO (CM MAHÓN) S’ENDÚ UN TROFEU ALMIRALL FARRAGUT MARCAT PEL POC VENT I PER LA DIVERSITAT EN EL REPARTIMENT DELS TROFEUS.

Emoció màxima en aquest Trofeu Almirall Farragut 2022 de Ciutadella després que només es pogués celebrar una de les dues jornades de competició, per manca de vent dissabte i només havent regates diumenge. El fet de només sortir a navegar en la jornada dominical va fer que es jugàs tot a una carta, tant a la classe Optimist (classificatòria per la Selecció Balear) com a Làser, que va ajuntar els Ilca4 i Ilca6. Finalment, Saulo Juanico, del Club Marítimo Mahón, era la gran sorpresa i completava un molt bon Farragut per acabar primer en Optimist i guanyador absolut del trofeu, ja què en Làser no eren els 15 regatistes mínims i s’enduia l’estatueta el vencedor en Optimist. Juanico quedava per davant de Lluís Mascaró (CN Ciutadella), segon absolut i primer sub16 i tercer absolut seria Natàlia Krupska, del CV Puerto d’Andratx.
Sub16:
1- Lluís Mascaró (CN Ciutadella), 2-Manel Pardo (CM Mahón) i 3-Ernest Rizzato (CV Andratx).
Sub13:
1- Saulo Juanico (CM Mahón), 2-Vincent Lewis (CN S’Estanyol) i 3-Sasha Pons (CN Ciutadella).
Sub11:
1-Isabella Schafer (CV Andratx), Martina Palmero (S’Estanyol) i 3-Marc Gregorio (CM Mahón).
Per altra banda, en Làser, domini total dels regatistes del CN Ciutadella, ja què Maria Gornès en seria la guanyadora absoluta de les dues classes, per davant del seu company a Es Nàutic, Borja Torres. Toni Mesquida, també del CN Ciutadella, acabava tercer del Farragut en Làser i Clara Mendoza, igualment de l’entitat amfitriona, quarta.
Ilca4 Masculí: 1-Borja Torres (CNC), 2-Toni Mesquida (CNC) i 3-Marc Sanz (CMM).
Ilca4 Femení: 1-Maria Gornès (CNC), 2-Clara Mendoza (CNC) i 3-Roser Gregorio (CMM).
El diumenge es va aixecar també sense gens de vent i amb anunci d’un poc de brisa, el que va dur al CN Ciutadella a forçar el màxim per poder sortir a la mar i donar vida al Farragut 2022. Una jornada marcada per canvis de vent i de camps de regates, aconseguint a la fi un vent mig de 6-7 nusos a la badia de Ciutadella. Es van aconseguir poder fer les quatre proves mínimes exigides per Làser i Optimist, amb una gran feina del Comitè de Regates.
Bon Farragut malgrat la manca de vent i amb els clubs CN Ciutadella, CM Mahón, CN Villacarlos, CN S’Estanyol i CV Puerto d’Andratx que han pogut xalar, amb uns 80 presents a la mar. Al final, lliurament de trofeu en el CN Ciutadella, amb la presència de la batlessa de Ciutadella, Joana Gomila, i representació del gruix de clubs nàutics presents a la cita. També es van lliurar els premis de la prova de Creuers de la setmana passada, amb victòria de Xavi Cardell i el ‘Chicory’ (CNC), seguit de S’AviMiki de Miguel Pons i el Bon Vent de Jeroni Capella, els dos també d’Es Nàutic.
Calendario de Noticias
abril 2024
L M X J V S D
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930