David Ponsetí (CN Ciutadella), campió de Balears Ilca6

No hi ha qui l’aturi. Aquest diumenge finalitzava i amb molt bona nota per el Club Nàutic Ciutadella el Campionat de Balears Ilca 6 d’enguany, en el què el regatista CNC i membre del Centre de Tecnificació de les Illes Balears, David Ponsetí, es proclamava campió balear absolut i ho feia amb autoritat. Per la seva banda, la seva companya del CN Ciutadella i també enguany a Palma de Mallorca, Maria Gornès, després de tres dies de lluita ferotge, aconseguia pujar fins a la novena posició i acabant per tant en el Top10 autonòmic.

D’aquesta manera està clar que David Ponsetí està classificat amb la Selecció Balear per els pròxims Campionats d’Espanya Ilca 6 però la que encara ho desconeix és Maria Gornès. Tot dependrà de si seran les vuit millors del rànquing o les deu. En aquest cas també entraria però de moment el CN Ciutadella no ho té confirmat.

Aquest diumenge darrer dia de competicions va ser molt dur i la bona forma física de Gornès la va afavorir molt. En el rànquing balear estava la 12 i ha pujat a la 9 per mèrits propis de la regatista CNC. I David Ponsetí es va col·locar primer del campionat ja del primer dia i diumenge va saber mantenir als competidors a retxa, amb una clara estratègia de controlar la flota i es va mantenir en llocs de davant. Al final, va controlar i per regularitat es proclamaria campió de Balears absolut.

La nota negativa seria el tercer dels regatistes del CN Ciutadella present en aquest Campionat de Balears, Borja Torres, que no ha tingut gens de sort i es va veure obligat a abandonar per malaltia.

Calendario de Noticias
julio 2024
L M X J V S D
« Jun    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031