Dos ors i una plata del CN Ciutadella en el Campionat de Balears de piragüisme

El Campionat de Balears d’Hivern de Joves Promeses 2023 (Trofeu Illes Balears) ha tornat a xerrar ciutadellenc i amb força aquest cap de setmana en el Llac Esperança de Mallorca, ja què el grup de representació del Club Nàutic Ciutadella ha mostrat en general un gran rendiment i actitud durant tot el Balear.
En quant als resultats individuals aconseguits per els CNC a Mallorca, destacable per segon any seguit el títol de campions de Balears aconseguit novament per Miquel Llompart i Berta Sans, primers de les Illes en Infantil B els dos palistes del CN Ciutadella. També molt destacable la medalla de plata del CNC Nanuk Marquès, subcampió balear a Prebenjamí.
A part, Lluís Pons era quart a Benjamí A i Cédric Barro i Marc Llompart, cinquens en Benjamí A i Aleví, respectivament. «Amb la resta de representants del CNC, molt contents amb la seva actitud i rendiment i amb un temps espectacular, amb sol i sense vent. Ideal perquè els piragüistes poguessin gaudir d’un campionat amb unes condicions inmillorables» destaca el director tècnic des Nàutic José Luis Moles.
Calendario de Noticias
mayo 2024
L M X J V S D
« Abr    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031