Bon paper a l’Europeu Ilca4 de la tripleta del CN Ciutadella

La grega Hermionie Ghicas i els italians Nicoló Giuseppe Cassitta i Lorenzo Ghirotti són els nous campions d’Europa  ILCA 4, proclamats a Cádiz després de sis dies de regata des de dilluns passat 17 d’abril fins al dissabte 23 en una jornada en la qual les condicions tornaven a canviar després del pas d’un front que va dur la calma a la badia gaditana. Vents de set nusos d’intensitat mitjana acompanyaven als participants en la consecució de les últimes proves, que tancaven la classificació amb un total de dotze els nois i dos menys les noies. Pel que fa a la representació del Club Nàutic Ciutadella, amb Toni Mesquida, Maria Gornès i Clara Mendoza, van anar millorant de mica en mica encara que les dificultats dels primers dies van pesar molt. Recordem Els primers dies van patir temporal 30 de vent i després una millora de vent més fluix.

En aquest Europeu en categoria masculina, el CNC Mesquida acabava en el lloc 62 de la categoria sub 16 en aconseguir a la darrera prova un 3. Gornès tancava campionat amb un 5 de la darrera prova i cinquena de la general del Grup Plata, la 89 de la classificació general absoluta , en no poder descartar-se les penalitzacions del primer dia. I Mendoza tancava en el lloc 37 del Grup Plata després d’acabar amb un 9, quedant la 121 de la general absoluta.

Per la secció de vela del CN Ciutadella aquesta n’és la valoració: «Han estat resultats molt bons en el seu debut en regates Internacionals on a pesar dels contratemps i dificultats del primer dia, han sabut superar-se i millorar en cada dia de competició.
Un campionat recordem amb molta participació de molts països de quasi tot el món, amb devers 400 participants de 49 països».