David Ponsetí (Es Nàutic) es manté com a primer espanyol després de la Copa d’Espanya Ilca6

La boira i l’absència de vent van condicionar la celebració de la Copa d’Espanya Ilca 6 en aigües biscaïnes de’Abra i a on hi participava el regatista del Club Nàutic Ciutadella David Ponsetí. Al final, els guanyadors en les diferents categories, amb domini balear, es van decidir en únicament dos recorreguts. 132 participants van prendre part en aquesta prova, amb unes condicions difícils al llarg dels tres dies de competició. I bones notícies per el regatista CNC en acabar en la posició 25, un resultat final molt interessant que li permet a David Ponsetí seguir primer en el rànquing nacional i dins la Selecció Espanyola per assistir als campionats internacionals d’Europa i del Mundial, sent tot un èxit.

Una Copa d’Espanya Ilca 6 que va tenir la seva validesa amb dues proves que van puntuar.