UEF Santa Maria

En memòria de Juan Sedeño
Des de la UEF Santa Maria volem expressar el nostre condol als familiars i amics de Juan Sedeño Cañibano, emblemàtic exentrenador i exdirectiu del club, que recentment ens ha deixat.

Ens unim al vostre dolor, Amalia, Teresa i Cristina, dona i filles de Juan; Mercedes, Isabel, Pedro, Cristóbal i José, germanes i germans de Juan.
Són incomptables les aportacions i vivències de Juan Sedeño al Santa Maria. Qui hem tingut la sort de coincidir amb ell, en tenim un record inesborrable. Juan SEMPRE va estar a disposició del Santa Maria, del futbol al nostre poble, o bé com entrenador del futbol base i de l’amateur, o bé com a directiu… per a qualsevol cosa, del que fes falta. Si era necessari passar els “rodillos” pel camp de terra, amb uns rampins enganxats a un R12, i deixar-lo a punt pel cap de setmana, allà el trobaves: sempre volent cobrir necessitats del club i ajudant en tot moment, per molt intempestives que fossin les hores. I com aquest exemple, infinits, sempre disposat a millorar i a fer feina per al club. A més a més, va acompanyar el president Toni Noguera durant la majoria de la seva trajectòria al club, i amb ell va ser l’impulsor del canvi a camp de gespa.
Per altra banda, va ser, inicialment, línier professional, arribant a arbitrar posteriorment a primera divisió, fet que habitualment se li recordava i li treia una petita rialla: mescla d’orgull i de nostàlgia. Juan no era santamarier de naixement, però entre el futbol, el taller de planxisteria amb els seus germans, i la família i amics que hi té, hi va arrelar profundament. Un més del nostre poble, un GRAN del nostre patrimoni esportiu i fubolístic.
Sempre et recordarem, Juan.
En pau descansi.
UEF Santa Maria
Calendario de Noticias
mayo 2024
L M X J V S D
« Abr    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031