8a Marxa Per La Dona 2024

8a MARXA PER LA DONA.

Inca,9 de març de 2024,

REGLAMENT

 

Art. 1. L’Ajuntament d’Inca, concretament el Servei d’Esports i l’Àrea d’Igualtat Espai Dona, organitzen la 8a MARXA PER LA DONA el 9 de març de 2024, amb sortida i arribada a la plaça d’Espanya. La diferència d’aquesta edició és que el recorregut es podrà realitzar corrent o bé caminant (marxaries), a petició particular per cadascú.

Art. 2. La sortida de la cursa serà des de la plaça d’Espanya a les 16.30 h i la sortida de les Marxa caminant, a les 17.00 h, o una vegada arribades les corredores de la cursa. Es realitzarà un recorregut d’uns 3,5 km aproximadament. Cada participant podrà realitzar la Marxa segons les seves capacitats, ja sigui corrent o caminant. S’aconsella les persones participants que siguin prudents, cal seguir el recorregut definit per l’organització i controlat per la Policia Local, així com totes les indicacions dels controls. La Marxa es donarà per finalitzada tècnicament a les 18.00 h.

Art. 3. Aquesta prova és popular, no competitiva i oberta a tothom. El/la sol·licitant, en el moment d’inscriure’s, caldrà que esculli si la seva participació serà corrent o bé caminant. Els menors d’edat és obligatori que vagin acompanyats del pare/mare/tutor en qualsevol de les dues formes possibles de participació (córrer o caminar), i hi prendran part sota la seva responsabilitat. A més, en el cas dels menors de 14 anys corredors caldrà lliurar una autorització signada a la recollida del dorsal.

Art. 4. L’organització disposarà d’una assegurança col·lectiva d’accidents i dels dispositius necessaris per tal de poder efectuar les primeres cures i el trasllat en cas d’accident, així com comptar amb dos vehicles ambulància.

Art. 5. Inscripcions: a la pàgina web www.elitechip.net o a qualsevol de les recepcions del Servei d’Esports (Poliesportiu Municipal Mateu Cañellas i Piscines Municipals d’Inca), també a l’edifici de l’Espai Dona. Places limitades a 1.000 participants. Així mateix, es faran inscripcions el mateix dia de la cursa de les 15.00 h a les 16.15 h sempre que restin places lliures.

Art. 6. La recollida del dorsal serà el mateix dia de la cursa a partir de 16.00 h. Durant el recorregut caldrà dur el dorsal en un lloc visible.

Art. 7. Obsequis: s’obsequiarà les 1.000 primeres persones participants inscrites.

Art. 8. El simple fet de prendre part en l’acte com a participant o com a públic autoritza a l’organització el dret d’imatge de les fotografies que es realitzin durant la prova. Les persones participants permeten explícitament que el seu nom, cognom, gènere i any de naixement siguin publicats a les llistes d’inscrits. No obstant això, el Comitè Organitzador no es fa responsable de l’enregistrament sonor o d’imatges de terceres persones en activitats obertes al públic en general.

Art. 9. La prova podrà ser suspesa en cas que per inclemència del temps o qualsevol altre problema així ho determini el Comitè Organitzador.

Art. 10. Els/les participants que superin el temps previst, i un cop que els avancin els cotxes de tancament de l’organització i així se’ls indiqui, podran continuar, però ja fora de la Marxa, i hauran de respectar la normativa general de circulació.

Art.11. Tot allò no previst en aquest reglament serà resolt d’acord amb el consens del Comitè Organitzador.

Art. 12. L’organització no es fa responsable dels danys i perjudicis morals i/o materials que puguin causar els participants i espectadors abans, durant o després de la prova.

Art. 13. La sola inscripció en aquesta marxa implica la total acceptació del present reglament.

 

Calendario de Noticias
mayo 2024
L M X J V S D
« Abr    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031