Onze esportistes i entitats candidats a millors de l’any 2011


La regidoria d’Esports de Soller mantendrà els premis als millors esportistes de l’any. La Nit de l’Esport 2011 premiarà el proper mes de desembre al Millor Esportista Individual, Millor Equip de l’Any i Millor Esportista o Equip no federat.
El Consell Municipal d’Esports ha elegit recentment els onze esportistes o entitats que enguany competiran per fer-se amb el guardó. Ara s’obri un període perquè tots els sollerics que així ho desitgin puguin emetre el seu vot i decantar-se per algun dels candidats.

Els vots es poden dipositar fins el diumenge 11 de desembre a la seu de l’Institut Municipal d’Esports. Els sollerics també podran optar per elegir el seu candidat a través del correu electrònic. El resultat de les votacions es farà públic el dimecres 14 de desembre, en el transcurs de la Nit de l’Esport. Sa Botiguera serà, per segon any consecutiu, l’escenari d’aquest acte.

Els candidats

Els candidats que hauran d’elegir els participants a la votació ja han estat dividits en les diferents categories a la que opten. En la categoria de Millor Esportista Individual s’han seleccionat el nedador Joan Lluís Pons, que enguany ha sumat nombrosos premis, entre ells un Campionat d’Espanya; la piragüista Cati Sánchez, que ha aconseguits bons resultats a campionats autonòmics, nacionals i internacionals de caiac de mar; el futbolista Tomeu Reynés, que enguany ha tornat al C.F. Sóller després de sis anys jugant fora de la vall; i l’atleta Tòfol Castanyer, que ha acabat la temporada atlètica amb bons resultats després d’un any on les lesions no l’han respectat.

En la categoria de Millor Equip de l’Any, opten al premi l’equip de Segona Nacional del Club Sóller Tennis Taula, pel seu ascens a Primera Nacional; l’equip infantil femení del C.V. Sóller, pel seu subcampionat de Mallorca i la seva classificació pel Campionat d’Espanya; i l’equip infantil de futbol de la U.E. Sóllerense pel campionat de lliga aconseguit la passada temporada.

Finalment, pel que fa al premi al Millor Esportista o Equip no federat, competiran pel guardó la Volta a s’Illeta en Piragua, les tripletes de petanca del Club Esportiu Estel Nou, la I Trobada Internacional de Foners i l’Escola de Billar de Sa Botigueta.

Durant la gala de la Nit de l’Esport d’enguany també seran homenatjats Joan Oliver, per una vida dedicada a l’esport, Tolo Mora, per la feina que fa amb l’equip de futbol adaptat de l’Estel Nou, i la Cursa Popular Ciutat de Sóller, per la seva tasca de promoció de l’esport per a tothom des de fa més de trenta anys. Aquests tres darrers rebran un guardó de menció especial.

http://www.saveu.cat/art_list.php?seccio=3

Calendario de Noticias
mayo 2024
L M X J V S D
« Abr    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031