CAMPEONATO DE MALLORCA DE ATLETISMO PARA PERSONAS CON DISCAPACIDAD INTELECTUAL

Más de un centenar de atletas participarán el próximo sábado 10 de marzo en el Campeonato de Mallorca de Atletismo para personas con discapacidad intelectual que se celebrará en la pista de atletismo del polideportivo “Príncipes de España” (polígono de Son Castelló). Está previsto que empieze a las 09:30 y termine sobre las 14:00h.

Los clubs participantes y los deportistas que representarán a cada uno de éstos son los siguientes: Amadip-Esment (12), Aproscom (20), Blau (8), Estel Nou (9), Joan XXIII (23), Mater-Isla (31) y Prodis (3).

Las pruebas en las cuales competirán los deportistas son: carreras de 100m, 200m, y 400m; salto de longitud y lanzamiento de peso, además de las pruebas adaptadas para los deportistas que presentan más dificultades.

Y las categorías participantes: alevín, cadete, senior, master y absoluta.

El campeonato, en el cual colaborarán más de una treintena de voluntarios, está organizado por Aedim (Asociación Deportiva de Discapacitados de Mallorca) y coordinado por la Febed (Federación Balear de Deportes para Personas con Discapacidad) y cuenta con el patrocinio del Consell de Mallorca.

Cabe recordar que Aedim es una organización sin ánimo de lucro que camina en la dirección de la normalización del deporte adaptado y quiere conseguir con ello la plena inclusión de cualquier deportista con discapacidad en cualquier tipo de deporte.

CAMPIONAT DE MALLORCA D’ATLETISME PER A PERSONES AMB DISCAPACITAT INTEL·LECTUAL

Més d’un centenar d’atletes participaran el pròxim dissabte 10 de març en el Campionat de Mallorca d’Atletisme per a persones amb discapacitat intel·lectual, que se celebrarà a les pistes d’atletisme del poliesportiu “Príncipes d’Espanya” (polígon de Son Castelló). Està previst que començi a les 09:30 i acabi sobre les 14:00h.

Els clubs participants i els esportistes que representaran a cada un d’aquests són els següents: Amadip-Esment (12), Aproscom (20), Blau (8), Estel Nou (9), Joan XXIII (23), Mater-Isla (31) i Prodis (3).

Les proves en les quals competiran els esportistes són: carreres de 100m, 200m, i 400m; salt de longitud i llançament de pes, a més de les proves adaptades per als esportistes que presenten més dificultats.

I les categories participants: aleví, cadet, sènior, màster i absoluta.

El campionat, en el qual col·laboraran més d’una trentena de voluntaris, està organitzat per Aedim (Associació Esportiva de Discapacitats de Mallorca) i coordinat per la Febed (Federació Balear d’Esports per a Persones amb Discapacitat) i compta amb el patrocini del Consell de Mallorca.

Cal recordar que Aedim és una organització sense ànim de lucre que camina en la direcció de la normalització de l’esport adaptat i vol aconseguir amb això la plena inclusió de qualsevol esportista amb discapacitat en qualsevol tipus d’esport.

Kika Cánovas

Calendario de Noticias
abril 2024
L M X J V S D
« Mar    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930