Tòfol Castanyer, subcampió d’Espanya

SaVeu

El solleric Tòfol Castanyer es va proclamar ahir subcampió d’Espanya d’atletisme de muntanya, en la prova disputada a la localitat gallega de Parada de Sil.

Castanyer, que acudia a la cita nacional defensant els colors de la selecció balear, va culminar els 34 quilòmetres de la prova amb un temps de 3:01:13. El primer classificat, l’andalús Iván Ortiz, havia acabat la cursa quasi dos minuts abans que el solleric.

La prova va ser molt dura per tots els atletes participants, ja que des de la línia de sortida es trobaren amb baixes temperatures i aigua i fang als camins per on transitava.

Tòfol Castanyer no fou l’únic solleric participant a la prova. Els germans Pere i Manuel Rullán Estarelles també completaren la prova.

Manuel Rullán es va classificar a la tercera posició de la categoria júnior masculí, completant una magnífica actuació que li va permetre apujar al podi.

Pere Rullán, per la seva banda, va acabar a la posició 21 de la general, aturant el cronòmetre en un temps de 3:23:17.