I TORNEIG “JOC NET”, DISSABTE A SON SARDINA

Avui s’ha presentat a la Federació de Futbol el Torneig Joc Net en benefici del Projecte Home. El jugaran 4 seleccions infantils de Mallorca i també hi haurà sopar solidari i actes festius per a tot el públic.

A la roda de premsa, Tomeu Català, president del Projecte Home, ha agraït aquesta iniciativa i ha parlat de la importància entre el jovent dels valors humans i esportius. Ha donat xifres: L’any passat varen atendre més de 200 adolescents per problemes de dogradicció i que els programes preventius se varen extendre a uns 5.000 alumnes d’instituts.

Miquel Bestard, president de la FFIB, ha dit que sempre col·laborarà amb institucions com el Projecte Home i que la lluita contra les drogues està present en els objectius de la Federació, que vol formar els joves no només com a futbolistes, sinó també com a persones.

A més de Tomeu Català i Miquel Bestard, hi han assistit el president del Son Sardina, Damià Vich; el president del Comitè d’Àrbitres, Bartomeu Riera Morro; Jaume Sastre, Coordinador de Seleccions; i Miquel A.
Caldentey, del Col·lectiu “Joc Net”.

La idea és implicar la societat en la lluita contra les drogues i en recordar que la prevenció comença entre el jovent. A més del Torneig de futbol hi haurà altres actes per atreure la gent a aquesta festa solidària que tendrà lloc al camp de futbol de Son Sardina el dissabte dia 19, a partir de les 20:00 hores.

Les 4 seleccions duran aquests noms: “SÍ A LA VIDA”, “SÍ A L’ESPORT”, “SÍ AL RESPECTE” i “SÍ A L’AMISTAT”.

Calendario de Noticias
enero 2022
L M X J V S D
« Dic    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31