Brillant actuació del C.V. Sóller Tours

SaVeu

Les Senior del CVS Soller Tours guanyaren dissabte capvespre al Manacor (3-2) en un gran partit en que les solleriques jugaren de forma brillant durant gairebé tot el partit, sobreposant-se a les lesions de Maria Acosta i Miquela Socias. Només al final del quart set, les solleriques baixaren l’encert en recepció i permeteren la reacció visitant. Finalment les jugadores d’Albert Ros tancaren el partit en un cinquè set brillant que deixava la victòria per 3-2 a Sóller. Dissabte que ve visitaran al líder, CV Bunyola, que encara no ha perdut cap partit. La cita a les 18:00 h al pavelló municipal bunyolí.

I pel que fa al sènior masculi perdé per 3-0 dins Artà, en un partit que afrontaren amb moltes baixes i que supliren els juvenils que ho donaren tot, però no pogueren evitar la derrota davant un equip que mostra un gran nivell de joc durant tota la temporada. Els sollerics, tot i no deixar d’intentar-ho, no tingueren opcions de victòria en cap dels parcials. La propera setmana jugaran a Son Angelats a les 19:00 h davant el Pòrtol.