Llagostera – Baleares (2-1)

IMG_2137

2 LLAGOSTERA: Mora, Maso, Rodri, Samu, Valen, Colorado (Rafa Jordà, minut 79), Robert (Albarrán, minut 73), Marc Martínez, Manel, Pablo (Rubén Martínez, minut 61) i Marc Fernández.

1 AT. BALEARS: Aulestia, Marcel (Tete, minut 46), Vallori, Manu, Malik (Biel Guasp, minut 64), David Sánchez, Xisco (Cristeto, minut 74), Kike, Enzo, Fullana i Rubén Jurado.

ÀRBITRE: Francisco Mirallés SelmaTargetes grogues a Enzo (minut 34), Samu (minut 35), Kike (minut 48), Manu (minut 78), Rafa Jordà (minut 85).

GOLS: 1-0, minut 16. Córner favorable als catalans. Rematada de cap de Manel, i Pablo, en possible fora de joc, rematà creuat per batre Aulestia. 2-0, minut 18. Errada defensiva de l’Atlètic Balears i Simon, marca. 2-1, minut 45. Penal de Samu a David Sánchez que transforma Xisco Hernández, tot i que el porter del Llagostera, Moragón, toca la pilota.

INCIDÈNCIES: Partit corresponent a la setena jornada de la Lliga de Segona B. Estadi Municipal de Palamós. Sol, vent i bona temperatura. L’Atlètic Balears vestí amb indumentària negre. ChandoSimon i Joan Vich, baixes per lesió a l’equip illenc.

COMENTARI:

Calia fer alguna cosa per intentar canviar la dinàmica. Christian Ziege va moure un parell de peces a l’equip per cercar la victòria a Palamós. Va atorgar la titularitat Aulestia i Enzo –la gran novetat a l’onze inicial- i va seure a la banqueta Carl Klaus i David Prieto. Però dos gols en contra als primers divuit minuts varen posar molt costa a munt l’equip que vestí de negre. Tot i això, just abans del descans, Xisco Hernández va escurçar diferències al transformar un penal comés per Samu David Sánchez.

Després del descans, l’Atlètic Balears cercà l’empat. Ziege va retirar Marcel i donà entrada un home de caire més ofensiu (Tete). L’equip mallorquí, que a la primera meitat no havia creat perill, va començar a empènyer més. Una acció entre Jurado i Xisco que l’àrbitre avortà assenyalant un més que dubtós fora de joc del primer, va suposar un ensurt per a la escassa però cridanera afició local. Per contra, una acció de Marc Fernández també posar molt de perillAulestia.

Les entrades de Biel Guasp per Malik al mig camp i Cristeto, més avançat, per Xisco, tampoc no solucionaren la papereta. El Llagostera va mantenir l’avantatge, fins i tot va fer intervenir amb encert Aulestia a minut 85. En el darrer alè, l’Atlètic va poder empatar però el porter local es va fer amb l’esfèrica en un embolic a l’àrea… Mal dia.

Pau Pons

Calendario de Noticias
mayo 2024
L M X J V S D
« Abr    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031