L’Atlètic Balears perd als darrers minuts un partit molt igualat contra el Sabadell

unnamed
L’àrbitre torna a anul·lar un gol gairebé al descompte per suposat fora de joc de Louis Robles

CRÒNICA

Primera part marcada per un bon inici de l’equip local, que venia d’aconseguir un bon empat al camp d’El Collao contra l’Alcoyano i de derrotar fa dues setmanes a casa l’Hércules. Fruit de la pressió per banda arribà el primer córner a favor del Sabadell i una bona rematada de Javi Barrio la rebutjà Aulestia, molt segur durant els primers minuts d’assetjament local. Poc a poc l’ATB es va anar llevant de damunt la pressió del Sabadell i anà combinant al centre del camp amb un bon Kike López, molt segur en defensa i incorporant-se constantment en atac per banda dreta. Al minut 20 va ser Tete qui, amb un bon control de pit a la frontal, ho prova a les mans de Ekzieta.

La millor jugada de la primera part arribaria passada la mitja hora amb una recuperació de pilota de Xisco que pressionà la defensa i Rubén Jurado llença un fort xut de dins de l’àrea al pal curt que fa intervenir Ezkieta quan ja es cantava el primer gol de partit. El porter local aconseguí enviar a córner. Al descans es va arribar amb el 0-0.

La segona part va començar amb clares ocasions de l’ATB a camp contrari on per pocs centímetre no aconseguí posar-se per davant al marcador. Primer en una bona jugada de Tete, que cedí a Guasp que, des de línia de fons deixà enrere a Xisco perquè el seu xut el rebutgi el porter a córner. Precisament en la centrada d’aquell córner, Malik pentina i Jurado en boca de gol no marca per ben poc.

L’ATB seguí intentant fer el primer gol del partit i una contra de Jurado amb passada cap a Tete no acaba en xut a porteria perquè la defensa li roba al darrer moment quan el jugador gadità ja encarava Ezkieta.

En una bona jugada de Gai Assulin deixà una assistència a Borjas que rompia el fora de joc però el seu mà a mà l’aturà Aulestia amb molta seguretat. Tots dos equips enviaren una pilota al travesser en dues centrades enverinades tant de Kike com de Barcina.

Al minut 85, una gran jugada de Paris per banda dreta acabà en una centrada de la mort a Barcina que no perdona davant Aulestia incorporant-se des de banda contrària.

L’equip no es va rendir i Xisco botà una faltà al minut 89 on Louis Robles, que ha debutat avui, rematà de cap al fons de la porteria però l’àrbitre considerà que era fora de joc, anul·lant el que hauria estat l’empat. Al final a la Nova Creua Alta, derrota cruel a un partit molt igualat on el més just hauria estat un empat.

Fitxa tècnica.

CE Sabadell: 1. Ezkieta, 2. Javi Barrio, 3. Paris Adot, 4. Pol Moreno, 5. Lucas Viale, 6. Adri Díaz, 7. Gai Assulin, 8. Jordi López © (14. Ciércoles), 9. Borjas (70’ 18. Jordan Gaspar), 10. Peláez i 11. Barcina (87’ 12. Sergi).

Atlètic Balears: 1. Aulestia, 2. Biel Guasp (64’ 14. Prieto), 3. Vallori, 4. Manu, 5. Malik,  6. Esteban ©, 7. Xisco, 8. Kike López, 9. Rubén Jurado (75’ 16. Delgado), 10. Fullana i 11. Tete (79’ 12. Robles).

Gols:

1-0 Txomin Barcina 85’

Àrbitre: Miguel Bosch Domènech (comitè valencià) va amonestar amb targeta groga als locals: Javi Barrios, Paris, Gai Assulin.

Va amonestar als visitants: Tete.

Incidències

Partit corresponent a la jornada 25, a l’estadi la Nova Creua Alta. 800 persones.  Camp molt ràpid, temps ennigulat.

Ziege: “Són 5 punts no sumats amb els gols anul·lats amb Llevant, Mallorca i Sabadell”

L’entrenador de l’Atlètic Balears ha analitzat el partit en roda de premsa: “Al principi teníem problemes en la pressió. Al primer temps vàrem tenir poques ocasions però després del descans estàvem millor i vàrem crear ocasions com la de Xisco i dos córners on passa la pilota i no marcam gol. Els darrers minuts amb el canvi de Guasp (lesionat) hem estat pitjor”. Pensava que veníem a casa amb un punt però no. Són 5 punts amb els gols anul·lats amb Llevant, Mallorca i Sabadell, són 5 punts que falten, tendríem 42 però no podem fer res. Ja ha passat i ara només ens queda fer feina i preparar el partit contra la Llagostera”.

COMUNICADO DE PRENSA / CRÓNICA SABADELL - ATLÉTICO BALEARES

El Atlético Baleares pierde en los últimos minutos un partido muy igualado contra el Sabadell

El árbitro vuelve a anular un gol casi en el descuento por supuesto fuera de juego de Louis Robles

CRÓNICA

Primera parte marcada por un buen inicio del equipo local, que venía de conseguir un buen empate en el campo de El Collao contra el Alcoyano y de derrotar hace dos semanas en casa del Hércules. Fruto de la presión por parte llegó el primer córner a favor del Sabadell y un buen remate de Javi Barrio la rechaza Aulestia, muy seguro durante los primeros minutos de acoso local. Poco a poco la ATB se fue quitando de encima la presión del Sabadell y fue combinando el centro del campo con un buen Kike López, muy seguro en defensa e incorporándose constantemente en ataque por banda derecha. En el minuto 20 fue Tete quien, con un buen control de pecho en la frontal, lo prueba en las manos de Ezkieta.

La mejor jugada de la primera parte llegaría pasada la media hora con una recuperación de balón de Xisco que presionó la defensa y Rubén Jurado lanza un fuerte disparo dentro del área al palo corto que hace intervenir Ezkieta cuando ya se cantaba el primer gol de partido . El portero local consiguió enviar a córner. Al descanso se llegó con el 0-0.

La segunda parte comenzó con claras ocasiones de la ATB en campo contrario donde por pocos centímetro no consiguió ponerse por delante en el marcador. Primero en una buena jugada de Tete, que cedió a Guasp que, desde línea de fondo dejó atrás a Xisco porque su disparo lo rechace el portero a córner. Precisamente en la centrada de aquel córner, Malik peina y Jurado en boca de gol no marca por poco.

El ATB siguió intentando hacer el primer gol del partido y una contra de Jurado con pase hacia Tete no termina en disparo a portería para que la defensa le roba el último momento cuando el jugador gaditano ya encaraba Ezkieta.

En una buena jugada de Gai Assulin dejó una asistencia a Borjas que rompía el fuera de juego pero su mano a mano la detuvo Aulestia con mucha seguridad. Ambos equipos enviaron un balón al larguero en dos centradas envenenadas tanto de Kike como de Barcina.

En el minuto 85, una gran jugada de Paris por banda derecha acabó en un centro de la muerte a Barcina que no perdona ante Aulestia incorporándose desde banda contraria.

El equipo no se rindió y Xisco saltó una faltó el minuto 89 donde Louis Robles, que ha debutado hoy, remató de cabeza al fondo de la portería pero el árbitro consideró que era fuera de juego, anulando lo que habría sido el empate. Al final la Nueva Cruza Alta, derrota cruel en un partido muy igualado donde lo más justo hubiera sido un empate.

Ficha técnica.

CE Sabadell: 1. Ezkieta, 2. Javi Barrio, 3. Paris Adot, 4. Pol Moreno, 5. Lucas Viale, 6. Adri Díaz, 7. Gai Assulin, 8. Jordi López © (14. Ciércoles), 9. Borjas (70 '18. Jordan Gaspar), 10. Peláez y 11. Barcina (87' 12. Sergi).

Atlético Baleares: 1. Aulestia, 2. Biel Guasp (64 '14. Prieto), 3. Vallori, 4. Manu, 5. Malik, 6. Esteban ©, 7. Xisco, 8. Kike López, 9. Rubén Jurado ( 75 '16. Delgado), 10. Fullana y 11. Tete (79' 12. Robles).

1-0 Txomin Barcia 85’.

Árbitro: Miguel Bosch Domenech (comité valenciano) amonestó con tarjeta amarilla a los locales: Javi Barrios, Paris, Gai Assulin.

Amonestó a los visitantes: Tete.

Incidencias

Partido correspondiente a la jornada 25, en el estadio Nueva Cruza Alta. 800 personas. Campo muy rápido, tiempo despejado.

Ziege: "Son 5 puntos no sumados con los goles anulados con Levante, Mallorca y Sabadell"

El entrenador del Atlético Baleares ha analizado el partido en rueda de prensa: "Al principio teníamos problemas en la presión. En el primer tiempo tuvimos pocas ocasiones pero tras el descanso estábamos mejor y creamos ocasiones como la de Xisco y dos córners donde pasa la pelota y no marcamos gol. Los últimos minutos con el cambio de Guasp (lesionado) hemos sido peor ". Pensaba que veníamos a casa con un punto pero no. Son 5 puntos con los goles anulados con Levante, Mallorca y Sabadell, son 5 puntos que faltan, tendríamos 42 pero no podemos hacer nada. Ya ha pasado y ahora sólo nos queda trabajar y preparar el partido contra la Llagostera”.