L’Atlètic Balears perd 3-1 al camp del Badalona

unnamed (63)

La primera part va començar amb un gol molt matiner del Badalona, que jugava el seu cinquè partit de la temporada en el seu recentment estreant nou municipal de Badalona. Al minut 4 una centrada de Moha la remata en l’àrea petita el golejador del Badalona, Gerard Oliva, fent la seva diana número 11 de la temporada. Lluny d’enfonsar l’equip, l’ATB ha tret coratge i personalitat i ha anat fent-se amb el domini de la pilota. Fruit d’això, al minut 14, una jugada d’estratègia ha acabat amb l’empat a un. Falta botada per Vallori des del centre del camp, pentina Malik imponent de cap des de la banda esquerra i Luciano Becchio controla al punt de penal i amb la puntera supera Morales fent l’empat al marcador. És el segon gol de l’argentí amb la camiseta balearica des que s’incorporà al mercat d’hivern. La primera part es caracteritzà per molta brega i per un partit molt controlat per part de l’ATB. En una rematada de córner amb cama esquerra, Esteban xutà alt. També el Badalona tengué la seva en una incursió de l’extrem Guzmán que acabà a les mans d’Aulèstia.

L’equip havia fet una gran primera meitat amb un rival directe en la lluita pel playoff. A la segona part, la jugada que marca el partit és el primer atac, al 46 de partit on en la banda esquerre, Sandra i Moha han una combinació per assistir Víctor a l’àrea petita que amb la puntera afusella Aulestia al pal curt.

L’ATB tendria només 4 minuts després l’empat a 2 en les botes de Xisco. Una cessió al porter Morales de la defensa, xiulada per l’àrbitre, acabaria amb la pilota al travesser de Xisco en l’àrea petita. Xisco tendria un remat de cap minuts més tard fora per poc.

En una contra, al minut 78, Oliva assistí a plaer a Bruno Vinícius per fer el 3-1 definitiu. David Prieto es va lesionar i va haver d’entrar al terreny de joc Marcel.

Fitxa tècnica.

CF Badalona 1. Morales, 2. Iván Guzmán (58’ 14. Musa), 3. Fran Grima ©, 4. Aleix Coch, 5. Moyano, 6. Sergio Maestre, 7. Moha (77’ 18. Bruno Vinicius), 8. Indiano, 9. Gerardo Oliva, 10. Sandro (71’ Toni Lao)  i 11. Víctor.

Atlètic Balears: 1. Aulestia, 2. Joan Vich, 3. Vallori, 4. Manu, 5. David Prieto (74’ 16. Marcel),  6. Esteban ©, 7. Xisco, 8. Malik, 9. Luciano Becchio, 10. Fullana i 11. Fullana.

Gols:

1-0 Oliva minut 4.

1-1  Becchio minut 14.
2-1 Víctor minut 46
3-1 Bruno Vinicius minut 78

Àrbitre: David Jesús Pinto Herrera (comitè canari) va amonestar amb targeta groga als locals: Sandro i Àlex Coch.
Va amonestar als visitants: Esteban, Vich, Vallori, Becchio i Fullana

Incidències

Partit corresponent a la jornada 29, a l’estadi municipal de Badalona. 1.500 espectadors.

Àlex Llinàs: “No som un equip perdedor i lluitarem mentre hi hagi vida donant el 100% a cada partit”

“Hem fet una de les primeres parts més completes de la temporada tant defensiva com ofensivament. Però a la segona part, aquest primer minut que no estàs dins el partit te fan el 2-1 i t’has d’obrir i te fan el tercer i tot és molt complicat. La primera ocasió seva a la segona part ells la fan i noltros tenim la mala sort del travesser i no la feim. El vestidor està tocat, era un partit clau amb un rival directe. Se’ns allunyen un poc més i som professionals i mentre les matemàtiques hi siguin seguirem lluitan. No som un equip perdedor i lluitarem mentre hi hagi vida, anirem a pels tres punts donant el 100% a cada partit”.

COMUNICADO DE PRENSA / CRÓNICA BADALONA - ATLÉTICO BALEARES

El Atlético Baleares pierde 3-1 en el campo del Badalona

CRÓNICA

La primera parte comenzó con un gol muy tempranero del Badalona, ​​que jugaba su quinto partido de la temporada en su recientemente estrenando nuevo municipal de Badalona. En el minuto 4, un centro de Moha lo remata en el área pequeña el goleador del Badalona, ​​Gerard Oliva, haciendo su diana número 11 de la temporada. Lejos de hundirse el equipo, la ATB ha sacado coraje y personalidad y ha ido haciéndose con el dominio del balón. Fruto de ello, en el minuto 14, una jugada de estrategia ha acabado con el empate a uno. Falta botada por Vallori desde el centro del campo, peina Malik imponente de cabeza desde el lado izquierdo y Luciano Becchio controla el punto de penalti y con la puntera supera a Morales, haciendo el empate en el marcador. Es el segundo gol del argentino con la camiseta balearica desde que se incorporó en el mercado de invierno. La primera parte se caracterizó por mucha lucha y por un partido muy controlado por parte del ATB. En un remate de esquina con pierna izquierda, Esteban chutó alto. También el Badalona tuvo la suya en una incursión del extremo Guzmán que acabó en las manos de Aulestia.

El equipo había hecho una gran primera mitad con un rival directo en la lucha por el playoff. En la segunda parte, la jugada que marca el partido es el primer ataque, en el minuto 46 de partido donde en el lado izquierdo, Sandro y Moha hacen una combinación para asistir a Víctor en el área pequeña que, con la puntera, fusila a Aulestia al palo corto.

El ATB tendría sólo 4 minutos después el empate a 2 en las botas de Xisco. Una cesión al portero Morales de la defensa, pitada por el árbitro, acabaría con el balón al larguero de Xisco en el área pequeña. Xisco tendría un remate de cabeza minutos más tarde que se marchó fuera por poco.

En una contra, en el minuto 78, Oliva asistió a placer a Bruno Vinícius para hacer el 3-1 definitivo. David Prieto se lesionó y tuvo que entrar al terreno de juego Marcel.

Ficha técnica.

CF Badalona 1. Morales, 2. Iván Guzmán (58 '14. Musa), 3. Fran Grima ©, 4. Aleix Coch, 5. Moyano, 6. Sergio Maestre, 7. Moha (77' 18. Bruno Vinicius), 8. Indiano, 9. Gerardo Oliva, 10. Sandro (71 'Toni Lao) y 11. Víctor.

Atlético Baleares: 1. Aulestia, 2. Joan Vich, 3. Vallori, 4. Manu, 5. David Prieto (74 '16. Marcel), 6. Esteban ©, 7. Xisco, 8. Malik, 9. Luciano Becchio, 10. Fullana y 11. Fullana.

goles:

1-0 Oliva minuto 4.

1-1 Becchio minuto 14.
2-1 Víctor minuto 46
3-1 Bruno Vinicius minuto 78

Árbitro: David Jesús Pinto Herrera (comité canario) amonestó con tarjeta amarilla a los locales: Sandro y Alex Coch.

Amonestó a los visitantes: Esteban, Vich, Vallori, Becchio y Fullana

Incidencias

Partido correspondiente a la jornada 29, en el estadio municipal de Badalona. 1.500 espectadores.

Alex Llinàs: "No somos un equipo perdedor y lucharemos mientras haya vida dando el 100% en cada partido"

«Hemos hecho una de las primeras partes más completas de la temporada, tanto defensiva como ofensivamente. Pero en la segunda parte, este primer minuto que no estás dentro del partido te hacen el 2-1 y te tienes que abrir y te hacen el tercero y todo es muy complicado. La primera ocasión suya en la segunda parte ellos la hacen y nosotros tenemos la mala suerte del travesaño y no la hacemos. El vestuario está tocado, era un partido clave con un rival directo. Se nos alejan un poco más y somos profesionales y mientras las matemáticas estén seguiremos luchando. No somos un equipo perdedor y lucharemos mientras haya vida, vamos a ir a por los tres puntos dando el 100% en cada partido”.