Derrota cruel al darrer minut de partit al Rico Pérez

23314487_10212766807477675_109971098_o

Partit corresponent a la tretzena jornada de liga. Armando de la Morena va apostar d’inici per Julio Delgado, que estrenava titularitat en lliga després d’haver estat moltes jornades lesionat i que en les dues darreres jornades havia acumulat cada vegada més minuts. Malik tornava al mig del camp, acompanyant Borja al doble pivot i deixant més llibertat adalt a Fullana. Migue Marín recuperava la posició de lateral, deixant l’extrem pel gallec Delgado.

L’Hèrcules va sortir molt fort, intentant combinar en banda i centra pilotes per tal de trobar el davanter Carlos Fernández. Precisament ell tendria la primera gran ocasió al minut 14. Chechu fa una jugada extraordinària en banda, supera a Migue, que llenega i la seva centrada la remata alt Fernández des de l’àrea petita. Dos minuts més tard, en una contra, novament Carlos Fernández remataria alt desviat amb l’esquerra. Al minut 21 una pèrdua de Malik al centre del camp fa que Juli de més de 35 metres intenti una vaselina que Carl, amb la punta dels dits la treu a córner fent una gran rectificació perquè estava avançat.

Al minut 35 és l’ATB qui roba la pilota en la sortida de baló de l’equip local i Julio Delgado faci un golàs de fora de l’àrea amb l’esquerra per avançar-se al marcador. Era el 0-1 i el primer gol en lliga del gallec, que l’any passat, arribant al gener, en convertí 5. Al minut 41, una gran combinació entre Fulla i Kike permet al jugador de Salamanca xutar fort de fora de l’àrea però bloca Falcón. Amb el 0-1 s’arribaria al descans.

La segona part va començar amb un Hèrcules sortint disposat a empatat tot d’una, però l’ATB demostrà igualar-lo en intensitat. Chechu al minut 49 fa una centrada, Carl no surt bé, i està a punt de caure la pilota en línea de gol a Checa, però és el porter alemany qui, amb reflexes evita el gol i envia la pilota a córner. La resposta de l’ATB, un contraatac de Fullana que acaba amb un xut alt del de Montuïri.

Al minut 56, Oliva és clarament objecte de falta al centre del camp en ser agafat per la camiseta, però l’àrbitre no ho considera així. La jugada acaba en un contraatac que defineix Juli per fer l’1-1. Al minut 62, Armando de la Morena mouria la banqueta fent canvi de delanter: Oliva sortia i entrava Álvaro Sánchez. Al minut 74 Kike es retiraria lesionat, en sentir molèsties a l’isquiotidial de la seva cama. Entraria Nacho al camp.

Al minut 83 hauria una nova jugada polèmica. En una treta de córner, Villapalos remata i l’ATB reclama mans de la defensa. Al minut 86 Fullana fa una gran jugada personal en conducció i el seu xut colocat amb peu esquerre el treu la defensa. La crueltat arribaria al minut 94, amb el gol de Peña de cap al primer pal després d’una treta de falta. Pràcticament amb el gol acabaria el partit.Fitxa tècnica. 

Hèrcules: 1. Falcón, 2. Connor, 3. Peña ©, 4. Mikel Santamaría, 5. Samuel, 6. Checa, 7. Chechu (90’ 18. Tarí), 8. Pepelu (78’ 15. Miñano), 9. Carlos Fernández, 10. Juli i 11. Gaspar (68’ 17. Salinas).
 
Atlètic Balears: 1. Carl, 2. José Ruiz, 3. Migue Marín, 4. Manu, 5. Vilapalos,  6. Borja (84’ 14. Vallori),  7. Malik, 8. Kike (74’ 12. Nacho Heras), 9. Oliva (62’ 15. Álvaro Sánchez), 10. Fullana © i 11. Julio Delgado.
 
 
Gols: 

0-1 Delgado minut 35.
1-1   Juli minut 56
2-1 Peña minut 94

Àrbitre: Sergio Usón (comitè aragonés)

Va amonestar als locals: Connor i Miñano.

Va amonestar als visitants: Migue, Álvaro i Fullana.
 
Incidències

Partit corresponent a la tretzena disputat al Rico Pérez d’Alacant.

Armando de la Morena: Una dinàmica en la qual ens passa de tot. Avui s’ha tornat a comprovar al minut 94. Inclús amb l’1-1 reclamam falta, la perdem… ens anam amb 0 punts cap a Palma. Volíem competir, ser un equip fort a nivell d’intensitat, que ens va faltar a Santa Eulària i això ho hem fet contra un equip que tenia una dinàmica alta com és l’Hèrcules. Hem tengut fortuna en adelantar-nos al marcador. És ver que el joc no ha estat com altres dies però volíem demostrar que podíem competir d’aquesta manera i ho hem fet. Llàstima que no ens duguem res positiu. A partir de demà a aixecar el cap. Hem d’aprendre de tot això. La substitució de Gerard era perquè havia corregut molt com a únic punta i el que volíem és donar-li descans. Per detalls se’ns van els punts, guanyar i treure coses positives però seguim confiant. La cohesió del grup és total. El més just era l’empat. Llàstima de Kike, que ha jugat dos partits en una setmana i està carregat, després de no haver jugat durant 6 jornades. No és fàcil venir aquí i competir contra l’Hèrcules com ho hem fet”.  

 

 

Villapalos: “Havíem plantejat el partit així, aguantar i sortir a la contra. Ens fiquen un gol amb una falta a Gerard. L’empat no estava malament i al final una badada i derrota. La setmana que ve toca guanyar. La gent està fotuda per perdre en l’últim minut però d’això s’aprèn. El gol en l’últim minut ens mata“.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

COMUNICADO DE PRENSA / CRÓNICA Hércules-ATBDerrota cruel en el último minuto de partido en el Rico Pérez
Partido correspondiente a la decimotercera jornada de liga. Armando de la Morena apostó de inicio por Julio Delgado, que estrenaba titularidad en liga tras haber estado muchas jornadas lesionado y que en las dos últimas jornadas había acumulado cada vez más minutos. Malik volvía el centro del campo, acompañando Borja en el doble pivote y dejando más libertad arriba a Fullana. Migue Marín recuperaba la posición de lateral, dejando el extremo por el gallego Delgado.
El Hércules salió muy fuerte, intentando combinar en ambos costados para centrar pelotas con el fin de encontrar al delantero Carlos Fernández. Precisamente él tendría la primera gran ocasión en el minuto 14. Chechu hace una jugada extraordinaria en banda derecha, supera a Migue, que patina y su centro lo remata alto Fernández desde el área pequeña. Dos minutos más tarde, en una contra, nuevamente Carlos Fernández remataría alto desviado con la pierna izquierda. En el minuto 21 una pérdida de Malik en el centro del campo hace que Juli, de más de 35 metros, intente una vaselina para que Carl, con la punta de los dedos la saque a córner haciendo un gran rectificado porque estaba adelantado.
En el minuto 35 es el ATB quien roba el balón en la salida del equipo local y Julio Delgado haga un golazo de fuera del área con la izquierda para adelantarse en el marcador. Era el 0-1 y el primer gol en liga del gallego, que el año pasado, llegando en enero, convirtió 5. En el minuto 41, una gran combinación entre Fullana y Kike permite al jugador de Salamanca chutar fuerte de fuera área pero bloquea Falcón. Con el 0-1 se llegaría al descanso.
La segunda parte comenzó con un Hércules saliendo dispuesto a empatar enseguida, pero el ATB demostró igualarlo en intensidad. Chechu en el minuto 49 hace un buen centro, Carl no sale bien, y está a punto de caer el balón en línea de gol a Checa, pero es el portero alemán quien, con reflejos evita el gol y envía el balón a córner. La respuesta del ATB, un contraataque de Fullana que termina con un disparo alto del de Montuïri.
En el minuto 56, Oliva es claramente objeto de falta en el centro del campo al ser cogido por la camiseta, pero el árbitro no lo considera así. La jugada acaba en un contragolpe que define Juli para hacer el 1-1. En el minuto 62, Armando de la Morena movería el banquillo haciendo cambio de delantero: Oliva salía y entraba Álvaro Sánchez. En el minuto 74 Kike se retiraría lesionado, al sentir molestias en el isquio de su pierna. Entraría Nacho en el campo.

 

En el minuto 83 habría una nueva jugada polémica. En un saque de esquina, Villapalos remata de cabeza y el ATB reclama manos de la defensa. En el minuto 86 Fullana hace una gran jugada personal en conducción y su disparo colocado con el pie izquierdo lo saca la defensa. La crueldad llegaría en el minuto 94, con el gol de Peña de cabeza al primer palo tras un saque de falta. Prácticamente con el gol terminaría el partido.

Ficha técnica.

 

Hércules: 1. Falcón, 2. Connor, 3. Peña ©, 4. Mikel Santamaría, 5. Samuel, 6. Checa, 7. Chechu (90 ’18. Tarí), 8. Pepelu (78′ 15. Miñano), 9. Carlos Fernández, 10. Juli y 11. Gaspar (68 ’17. Salinas).
Atlético Baleares: 1. Carl, 2. José Ruiz, 3. Migue Marín, 4. Manu, 5. Vilapalos, 6. Borja (84 ’14. Vallori), 7. Malik, 8. Kike (74′ 12. Nacho Heras ), 9. Oliva (62 ’15. Álvaro Sánchez), 10. Fullana © y 11. Julio Delgado.

Goles:

0-1 Delgado minuto 35.

1-1  Juli minuto 56

2-1 Peña minuto 94

Árbitro: Sergio Usón (comité aragonés).
Amonestó a los locales: Connor y Miñano.
Amonestó a los visitantes: Migue, Álvaro y Fullana.
Incidencias

Partido correspondiente a la decimotercera disputado en el Rico Pérez de Alicante.

Armando de la Morena: “Una dinámica en la que nos pasa de todo. Hoy se ha vuelto a comprobar en el minuto 94. Incluso con el 1-1 reclamamos falta, la perdemos … nos vamos con 0 puntos hacia Palma. Queríamos competir, ser un equipo fuerte a nivel de intensidad, que nos faltó en Santa Eulalia y esto lo hemos hecho contra un equipo que tenía una dinámica buena, como es el Hércules. Hemos tenido fortuna en adelantarnos en el marcador. Es verdad que el juego no ha sido como otros días pero queríamos demostrar que podíamos competir de esta manera y lo hemos hecho. Lástima que no nos llevemos nada positivo. A partir de mañana a levantar la cabeza. Tenemos que aprender de todo esto. La sustitución de Gerard era porque había corrido mucho como único punta y lo que queríamos es darle descanso. Para detalles se nos van los puntos, ganar y sacar cosas positivas pero seguimos confiando. La cohesión del grupo es total. Lo más justo era el empate. Lástima de Kike, que ha jugado dos partidos en una semana y está cargado, después de no haber jugado durante 6 jornadas. No es fácil venir aquí y competir contra el Hércules como lo hemos hecho“.

 

Villapalos: “Habíamos planteado el partido así, aguantar y salir a la contra. Nos meten un gol con una falta a Gerard. El empate no estaba mal y al final un despiste y derrota. La semana que viene toca ganar. La gente está jodida por perder en el último minuto pero de esto se aprende.  El gol en el último minuto nos mata”. 

Calendario de Noticias
octubre 2019
L M X J V S D
« Sep    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031