Archivo diario: 10 agosto, 2021

AVIER SALAS «PÁJARO»- nou entrenador de la UE Lloret!

Es tracte d’un entrenador amb una exitosa trajectòria dins el futbol regional, havent entrenat equips com el Porto Cristo, Vilafranca i Cala Millor. A més compte una àmplia experiència com a jugador on va jugar a diferents equips de tercera divisió. Sens dubte, un fitxatge il·lusionant per liderar el nou projecte del club. Benvingut i molta sort, mister!

Recuerdos. www.fiestadeportiva.com

EL ESPANYA SE LLEVA EL TROFEO DE LAS FIESTAS DE SANTA CÁNDIDA.

El Espanya, con un equipo muy rejuvenecido e ilusionante, se lleva su trofeo en la tanda de penaltis. Ante el Son Veri, en un nuevo Derby Llucmajorer.
Partido muy entretenido el disputado en la tarde del Domingo en el municipal de Llucmajor, que acabó en el tiempo reglamentario con empate a un tanto. El Son Veri, flamante nuevo equipo de tercera, continua haciendo pruebas para aligerar una cargada plantilla de cara a su debut en tercera división. Mientras el Espanya, continúa preparando un proyecto ilusionante de cara a la próxima temporada, en la cual los pupilos de Xisco Marin intentaran dar el salto a preferente. Resultado : un muy interesante y atractivo partido, que dejó muy buen sabor de boca a todos los asistentes en el municipal llucmajorer.
Toni Romo

LA JOVE FRANCESA SUSÚ ARRIBA A ES NÀUTIC DE LA MÀ DE PER LA MAR VIVA PER A COMPARTIR AMB L’ILLA LA SEVA RUTA ‘ECO AVENTURA’, PREOCUPADA PER LA CONTAMINACIÓ PLÀSTICA

Aquest divendres es projectarà en el saló d’actes del Club Nàutic Ciutadella un reportatge d’una al·lota francesa, na Susú, que culminarà una ruta que ella anomena «eco aventura» a Menorca. Un recorregut de 2.000 quilòmetres que vol compartir amb tota la gent que hi participi aquest divendres en Es Nàutic. Ella va contactar la setmana passada amb Per la Mar Viva x si la podien ajudar a organitzar aquesta xerrada i una neteja de microplàstics.
Na Susú és una jove de 24 anys preocupada també per la contaminació plàstica del planeta i a través d’aquesta acció que ve duent a terme des de fa quatre mesos està donant visibilitat a entitats i persones que com aquesta associació menorquina lluiten per la mateixa causa.
Us esperam en el Club Nàutic Ciutadella aquest pròxim dia 13 d’agost per passar una estona entretinguda mirant el reportatge, escoltant la seva experiència i amb un posterior debat que es farà després.
IMPORTANT: entrada lliure amb aforament limitat. Seients separats amb distància de seguretat i venir amb mascareta.

Calendario de Noticias