Archivo diario: 11 enero, 2023

SCD Independiente Camp Redó

Todo el Inde lamenta el fallecimiento de la madre de Juan Antonio, nuestro Coordinador, y lo acompaña en el sentimiento. Te queremos «Abuelo»!

24 HORES NON-STOP RUNNING – ASPANOB 2023

24 HORES NON-STOP RUNNING a benefici d’ASPANOB

VINE A SUMAR KM!!!!   – Objectiu 5000 km Sigue leyendo

Fabinho: «Es un sueño estar en Palma»

El ala-pívot brasileño ya ha sido presentado como nuevo jugador del Mallorca Palma Futsal. Fabinho ha querido agradecer la oportunidad que le brinda el club y ha destacado que «estoy muy contento de llegar a Palma». Sigue leyendo

Concurs de Fotografia del Centenari d’Es Nàutic

Presentació del projecte

El Club Nàutic Ciutadella és un club esportiu i social que té com a finalitat fonamental fomentar l’esport i cultura nàutiques entre la nostra societat. Amb motiu de la celebració del seu centenari, aquest club, juntament amb la col·laboració del Foto Club Cercle Artístic de Ciutadella, s’ha proposat donar-se a conèixer i fomentar els seus valors.

Creiem que mitjançant un concurs fotogràfic obert a la participació de tota la comunitat menorquina podem aconseguir part d’aquest objectiu, ja que a més d’animar a la societat a participar en la nàutica, ajudarà també a comptar amb un banc d’imatges de qualitat poguent aconseguir una visió del conjunt de les activitats del club, a més de gaudir de les captures i la bellesa dels diferents indrets on hi tenen lloc.

Finalment, es realitzarà una exposició de les millors obres seleccionades.

Objectius:

 • L’objectiu principal és fomentar la cultura nàutica a Menorca mitjançant el món de la fotografia.
 • Donar a conèixer les activitats a les quals el Club Nàutic Ciutadella participa.
 • Utilitzar l’art fotogràfic com a via de reflexió i comunicació per representar la visió particular de qualsevol fotògraf/a, tant professional com aficionat/da.
 • Poder posar aquest material fotogràfic a disposició dels centres d’ensenyament, entitats culturals, associacions i arxius, per a promoure un millor coneixement de la importància de preservar un mar net de contaminació i poder gaudir de l’entorn de la nostra l’illa.

Execució del projecte:

 • El Club Nàutic Ciutadella, amb la col·laboració del Foto Club Cercle Artístic, proposa la convocatòria i organització d’un concurs fotogràfic a l’illa de Menorca, amb l’objectiu d’obtenir un conjunt d’imatges d’alta qualitat que permetin reflectir alguns dels paratges marins que hi trobem a l’illa i dels esports nàutics que s’hi practiquen.
 • El concurs s’anomenarà:

“Concurs de fotografia del Centenari del Club Nàutic Ciutadella”.

 • Podran participar en el concurs del centenari totes aquelles persones interessades, ja siguin aficionades o professionals.
 • De totes les obres rebudes, el jurat farà una selecció de les 40 millors fotografies presentades, amb les que organitzarà una exposició a la sala que l’organització designi.
 • S’adjunten les bases que regiran per a la participació en el mateix a l’ANNEX I.

ANNEX I – Bases i objecte de la convocatòria

1-Ajudar a difondre les activitats esportives i culturals que realitza el Club Nàutic Ciutadella:

-Sols seran admeses fotografies realitzades a l’illa de Menorca i relacionades amb les activitats de l’esport nàutic, la mar i el seu entorn, i les diferents feines que tenguin una relació directa amb la mar. Aquestes imatges podran ser comprovades.

-El Club Nàutic Ciutadella queda autoritzat a servir-se de les imatges presentades pels participants per a la reproducció, difusió, distribució, publicació, acció publicitària, etc., en el marc del seu objectiu i finalitat institucional per la promoció dels projectes dirigits a promoure el Club Nàutic, comprometent-se en tot moment a citar l’autor i l’origen de les obres, quedant autoritzat per al seu ús en qualsevol mitjà audiovisual (televisió, cinema, Internet) o suport físic (cartells, web, fullets, etc.)

2- Modalitat:

-Les imatges han de ser presentades exclusivament en format digital, i s’han d’enviar a la següent adreça electrònica: concurs@cnciutadella.com

-Les imatges han d’estar en format .JPG, una qualitat mínima de: 2400px de costat llarg amb una resolució 240/300ppp, perfil de color AdobeRGB1998, i amb unes mides de 60 x 40 cm.

-A la cara de la imatge NO es podrà afegir cap símbol que pugui identificar l’autor/a, com signatures, nom, títol, marca d’aigua, etc.

-Els arxius digitals de les fotografies han d’incloure el títol de la imatge, la seva ubicació, i el nom i cognoms de l’autor.

3- Participants:

● Obert a totes les persones fotògrafes, ja siguin aficionades o professionals.
● Cada participant haurà d’identificar les seves obres amb caràcters perfectament llegibles on constarà:
– Nom i adreça de l’autor
– Telèfon
– Adreça de correu electrònic
– Títol de l’obra
– Modalitat a la que participa

4- Temàtica i tècnica:

-La temàtica ha de tenir relació directa amb la mar i les activitats que es practiquen en ella.

-Les imatges presentades han d’haver estat realitzades per l’autor/a. En cas contrari, les fotografies seran desqualificades.

-El nombre màxim d’obres a presentar serà de tres en cada secció.

-S’acceptaran les modalitats de:
1- Embarcacions i activitats nàutiques (relacionat amb Club Nàutic).
2- Natura, Fauna i Fons Marí.
3- Paisatge de sa costa menorquina (pot incloure edificacions i elements que tenen a veure amb el mar o la marineria, exemple; fars, balisses, etc.)
4- Secció de blanc i negre (pot guardar relació amb els tres apartats anteriors)

5- Dates de presentació:

 • La data d’inici per remetre les imatges s’estableix a partir de 17/01/2023
 • Data límit d’admissions d’obres serà fins: 30/03/2023
 • Data per la deliberació del jurat: 15/04/2023
 • Lliurament de premis el 22 d’abril del 2023.
 • Exposició pública a confirmar segons la disponibilitat de les sales d’exposició disponibles (primer semestre del 2023).

– Per a qualsevol informació addicional pot contactar amb el Foto Club Cercle Artístic per email: concurs@cnciutadella.com

6- Responsabilitats, drets i ús de les imatges:

“Els autors de les obres concursants, pel fet de participar, afirmen ser els propietaris dels drets de les imatges i fer-se responsables de possibles reclamacions per part de tercers”.

-Els autors cedeixen els drets de reproducció única i exclusivament per a la publicació i difusió de les imatges premiades i finalistes, així com per a l’ús promocional. El guanyador i finalistes accepten la reproducció gratuïta de les seves imatges en mitjans de comunicació massius i sectorials, així com l’edició d’un catàleg ja sigui amb suport digital o imprès, web, cd, etc, amb l’únic objectiu de fer difusió del resultat del concurs. En tots els casos sempre apareixerà publicat el nom de l’autor i es respectaran els drets d’imatge que són propietat única i exclusivament de la persona.

-No es pot repetir la mateixa fotografia en diferents seccions. Totes les parts de la imatge han d’haver estat fotografiades per l’autor/a.

-No s’admetran ni s’acceptaran obres amb continguts contraris al dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar i/o la pròpia imatge de les persones, especialment de menors. Una obra pot ser rebutjada si els organitzadors consideren que no s’ajusta a les bases.

-La participació en aquest concurs suposa l’acceptació d’aquestes bases. Així mateix, l’organització es reserva el dret de resoldre com cregui oportú qualsevol situació no prevista en les bases.

7- Jurat:
El tribunal estarà compost per tres jurats que efectuarà la selecció i qualificació de les obres presentades, sent el seu veredicte inapel·lable. El jurat seleccionarà un màxim de 3 obres de cada secció amb dret a premi, el resultat del qual es farà públic amb antelació a la data de l’atorgament dels premis.

8- Drets de participació:
La participació serà totalment gratuïta.

9- Exposició:

La impressió i muntatge de les fotografies seleccionades serà a càrrec del Foto Club Cercle Artístic, que s’encarregarà de la preparació de l’exposició, i seran exposades a les dates i localitzacions a confirmar.

10- Premis:

TEMA: Embarcacions i activitats nàutiques
1º: Premi: 300€
2º: Premi: 150€
3º: Premi: Accèssit pels socis del Club Nàutic Ciutadella

TEMA: Natura, Fauna i Fons Marí.
1º: Premi: 300€
2º: Premi: 150€
3º: Premi: Accèssit pels socis del Club Nàutic Ciutadella

TEMA: Paisatge de sa costa menorquina
1º: Premi: 300€
2º: Premi: 150€
3º: Premi: Accèssit pels socis del Club Nàutic Ciutadella

TEMA: Secció de Blanc i Negre
1º: Premi: 300€
2º: Premi: 150€
3º: Premi: Accèssit pels socis del Club Nàutic Ciutadella

Cada concursant/a només podrà optar a un sol premi per secció.
Qualsevol categoria podrà quedar deserta de tenir premi, si així ho considera oportú la decisió del jurat.

 

RAFA NADAL ACADEMY ACOGE EL PRIMER TORNEO DEL AÑO DEL CIRCUITO ITF MASTERS TOUR

El primer torneo de 2023 del circuito ITF World Masters Tour, de categoría MT100, tuvo lugar del 2 al 7 de enero en las instalaciones de la Rafa Nadal Academy en Manacor.

Varios jugadores baleares levantaron el título o llegaron a la final en sus respectivas categorías:

+45 Masculino- Guillermo Genovard(2) superó a Javi Riutort(1) por 61 61.

+50 Masculino- Juan Moranta quedó primero de su grupo con 4 victorias por delante de Miguel Galmés.

+55 Masculino- José Sabater (2) venció a Berhard Franke(1) por 64 61.

+60 Masculino- David Lyonette (1) y José Antonio Navarro (2) quedaron primeros de su grupo. En la final Lyonette fue el campeón por 75 63.

24 entrenadores ibicencos asisten a una jornada de metodología y psicología El Comité de Entrenadores organiza junto al RCD Mallorca, una jornada de ponencias para 24 entrenadores ibicencos

El Comité de Entrenadores organiza junto al RCD Mallorca, una jornada de ponencias para 24 entrenadores ibicencos

Durante todo el día de ayer, 24 entrenadores ibicencos participaron en una jornada de formación, organizada por el Comité de Entrenadores, presidido por Juan Manuel Darder, en colaboración con el RCD Mallorca.

Los técnicos ibicencos estuvieron por la mañana en el Estadio de Son Moix y escucharon con atención las 3 ponencias que el club bermellón ofreció. Por un lado, el director de Metodología del RCD Mallorca, Joan Alcaraz, fue el primero en exponer su disertación. Después, fue el turno del coordinador de Fútbol 8 del Mallorca, el ex futbolista Marc Serramitja. Posteriormente, concluyó la mañana de ponencias el psicólogo deportivo, Raimundo de Las Heras.

Por la tarde, toda la expedición de entrenadores cambió Son Moix por la Ciudad Deportiva Antonio Asensio en Son Bibiloni. Allí siguieron los tres entrenamientos del Juvenil A de División de Honor del RCD Mallorca, el juvenil B del club bermellón y, posteriormente, el San Francisco de División de Honor. Escucharon atentamente sus explicaciones técnicas, metodología y cómo trabajan en el día a día. El año pasado, el Comité de Entrenadores ya organizó una jornada similar con entrenadores de Menorca. Ahora, el próximo acto que preparar es el 30 de enero, la ponencia de Joaquín Caparrós en Menorca.

Calendario de Noticias

enero 2023
L M X J V S D
« Dic   Feb »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031